S čim sebe ali nekoga drugega obdariti decembra (1. del)

Tehnik 28. november 2017
/PublishingImages/po darila v e-trgovino-hero.jpg

Pred nami je december. Mesec, ko ljudje najbolj zapravljamo. Verjamemo, da številni izmed vas nameravate letošnjega decembra zase ali pa za koga drugega kupiti nekaj posebnega. Pri Tehniku smo se zato odločili, da vam pri tem pomagamo. V tem in naslednjem članku vam bomo predlagali nekaj super izdelkov, ki bi bili lahko zelo primerni za nakup. V tem članku bomo predlagali nekoliko dražje, v drugem pa cenejše, ki bodo še posebej primerni za darila. Vse predlagane izdelke lahko kupite pri nas

Roomba 691

Vsak si želi imeti čisto stanovanje. Verjetno tudi vi. Dober način, kako priti do čistoče doma, je uporaba robotskega sesalnika. Dober tovrstni sesalnik je Roomba 691, ki je plod mojstrov iz podjetja iRobot.

EH-TW5300

Kino si lahko ustvarimo kar doma. S projektorjem. Če bi si radi ustvarili soliden domači kino za zmerno ceno, razmislite o nakupu projektorja EH-TW5300. Gre za zelo soliden projektor s Full HD-ločljivostjo, ki ga je razvilo priznano podjetje na področju projektorjev Epson.

FIFA 18

FIFA 18 je videoigra, ki navdušuje številne igričarje po vsem svetu. Igra je na voljo tako za osebne računalnike kot konzole. Vsekakor je izjemno primerna izbira za darilo.

PlayStation 4

Ko smo že pri videoigrah, vam moramo vsekakor priporočiti tudi konzolo PlayStation 4. Gre za eno najboljših konzol ta hip, s katero lahko razveselite sebe ali koga drugega. Med drugim je na njej mogoče igrati tudi prej omenjeno igro FIFA 18.

 

iPad Pro 10.5 in iPad Pro 12.9

Tablice na našem seznamu ne smejo manjkati. Če kupujete vrhunsko tablico, potem Applovih iPad Pro 10.5 in iPad Pro 12.9 ne smete spregledati, saj nudita kakovosten in velik zaslon, dobro procesorsko moč, zmogljiv operacijski sistem in še bi lahko naštevali. Je pa treba za njiju odšteti nekaj več denarja.

Tab3 7 Essential

Če kupujete novo tablico, a za njen nakup ne želite oziroma ne morete zapraviti večje vsote denarja, bi bila dober izbor Lenovova Tab3 7 Essential, ki ponuja solidne specifikacije za izjemno nizko ceno.

 

Galaxy Note8

Galaxy Note8 trenutno velja za enega izmed boljših mobitelov, saj navdušuje z izjemno kakovostnim zaslonom, dobrimi kamerami, vrhunsko procesorsko močjo, elegantnim dizajnom in še čem. Vsekakor vam »note osmico« priporočamo, če ste pripravljeni seči malo globlje v žep.

Samsung ima sicer v ponudbi še dva vrhunska mobitela, ki sta nekoliko prijaznejša do denarnic. Govora je o Galaxyju S8 in Galaxyju S8+. Tudi ta dva mobitela vam toplo priporočamo.

iPhone X

Seveda ne smemo pozabiti niti na Samsungovega največjega konkurenta, Apple, ki ima tri nove mobitele. Najboljši v njihovi ponudbi ta hip je iPhone X, ta med drugim nudi vrhunski AMOLED-zaslon (prvi iPhone z AMOLED-zaslonom), ki zaseda skoraj celotno sprednjo površino naprave, super kameri ter zmogljivo procesorsko moč.

 

Apple je sicer za tiste malenkost manj zahtevne dal v prodajo tudi iPhone 8 in iPhone 8 Plus, ki vizualno spominjata na prejšnje iPhone, vseeno pa sta še vedno več kot spodobna mobitela.

GO LED

GO LED je revolucionaren nahrbtnik, ki ima integrirano LED- matriko za nakazovanje smeri. Zahvaljujoč temu nahrbtniku ste v prometu varnejši, saj tisti za vami lahko vidijo, kakšne so vaše namere. Nahrbtnik GO LED je vsekakor zanimiv in uporaben nakup!

 

Gear 360

S Samsungovo kamero Gear 360 lahko posnamete 360-stopinjske posnetke in jih nato podoživljate z očali Gear VR. Zakaj ne bi svoje letošnje decembrske zabave in družinskih srečanj posneli v 360-stopinjah?

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. november 2017
3754
28. november 2017
S čim sebe ali nekoga drugega obdariti decembra (1. del)