S čim sebe ali nekoga drugega obdariti decembra (2. del)

Tehnik 5. december 2017
/PublishingImages/po darila v e-trgovino-hero.jpg

V prvem članku smo vam predlagali nekaj nekoliko dražjih izdelkov, ki bi bili primerni za nakup v prazničnih dnevih. V tem članku pa vam bomo predlagali še nekaj cenejših izdelkov. Tokrat predlagani izdelki so zaradi nizke cene odlične ideje za darila. Vse predlagane izdelke, tako tiste v prvem članku kot te v tokratnem članku, lahko kupite pri nas.

PinStripe

USB-ključe uporabljamo vsi. Zakaj ne bi kakšnega podarili prijateljem in družinskim članom za letošnje praznike? V naši ponudbi najdete USB-ključe različnih proizvajalcev, med drugim tudi modele PinStripe priznanega proizvajalca Verbatim. USB-ključi PinStripe so vam na voljo v različnih velikostih (8 GB, 16 GB, 32 GB ter 64 GB) in za zelo nizko ceno.

VRB-100

Forever VRB-100 so zelo solidna očala za prikazovanje navidezne resničnosti, ki se jih uporablja v kombinaciji s pametnimi mobiteli (delujejo z vsemi pametnimi mobiteli do velikosti 82 x 154 mm). Morda najboljša stvar pri teh očalih je cena, saj je ugodna. Lahko so super darilo!

 

Samsungova polnilna baterija

Polnilne baterije za mobilne naprave so lahko super darilo za vsakogar. V našem prodajnem naboru lahko najdete kar nekaj takih baterij, med drugim tudi Samsungovo.

 

Kapa s slušalkami

Morda niste vedeli, da lahko danes kupite zimsko kapo, ki ima vgrajene slušalke. Takšna kapa lahko vas ali vaše prijatelje greje ter hkrati predvaja glasbo. Kapo s slušalkami prodajamo tudi pri nas, po ugodni ceni.

 

Spinner Electro

Vrtljive igrače fidget spinner so bile letos velik hit. Že res, da se zdaj ne govori več tako veliko o njih, a še vedno so lahko super darilo za prihajajoče praznike. Danes je na voljo ogromno različnih fidget spinnerjev, tudi pri nas. Med drugim dobite tudi takšnega z osnovno obliko (Spinner Electro).

Avtopolnilec

Ni dober občutek, če smo nekje zunaj in se nam sprazni baterija na mobitelu. Da se nam to ne bi pogosto dogajalo, je dobro, da imamo v svojem avtomobilu tudi avtopolnilec, prek katerega lahko svoj mobitel napolnimo med vožnjo. Pri Telekomu Slovenije dobite zelo soliden avtopolnilec že za nekaj evrov. Takšni polnilci so zaradi nizke cene zelo primerni tudi za darilo.

PBS-100

Zvočniki bluetooth so lahko super darilo za vse tiste, ki želijo poslušati glasbo, kjerkoli so. V naši ponudbi imamo kar nekaj tovrstnih zvočnikov, med drugim tudi zelo ugodne. Zelo soliden in poceni zvočnik bluetooth iz naše ponudbe je PBS-100 podjetja Forever.

 

HM1350

Super darila so lahko tudi slušalke bluetooth, ki omogočajo enostavnejše opravljanje klicev na mobilnih napravah. V naši ponudbi najdete več kakovostnih slušalk bluetooth, med drugim tudi SamsungovoHM1350 , ki je po našem mnenju zelo dobra.

Ovitki

Menimo, da so ovitki za mobilne naprave zelo primerno darilo. Pri nas vam jih ponujamo ogromno. Zakaj ne bi kakšnega letošnjega decembra poklonili za darilo? In zakaj ne bi kupili enega novega tudi za svoj mobitel?

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. december 2017
3766
5. december 2017
S čim sebe ali nekoga drugega obdariti decembra (2. del)