S temi prevoznimi sredstvi hitro in enostavno do službe

Tehnik 5. avgust 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/prevozna-sredstva-kavcic-avg21-hero.jpg

Ljudje se v službo vozimo z različnimi prevoznimi sredstvi. Po našem mnenju so zelo dobra prevozna sredstva za takšno pot električni skiroji in kolesa. Zakaj? Razlogov je več. So okolju prijazni, relativno poceni, dovolj hitri ter enostavni za parkiranje.

Pri Telekomu Slovenije so vam na voljo številni električni skiroji in električna kolesa. V pestri ponudbi lahko najdete takšno električno kolo oziroma električni skiro, ki je primeren debelini vaše denarnice in zadovoljuje vaše druge zahteve. Spodaj vam bomo predstavili nekatere zanimive modele iz ponudbe, ki bi vam utegnili priti prav na poti v službo. Hkrati pa vam bomo predstavili tudi ponudbo nahrbtnikov, ki tudi lahko pridejo zelo prav tistim, ki se vozite v službo.

Električni skiroji

V prodajnem asortimanu Telekoma Slovenije se ta hip nahaja kar nekaj odličnih električnih skirojev različnih znamk (UrbanGlide, ECO speed, Xiaomi, Robbo …). Spodaj izpostavljamo dva, ki se nam zdita zelo zanimiva.

ECO speed 10X

Električni skiro ECO speed 10X že z videzom kaže na to, da je poseben in zmogljiv. Z rdeče-črno zunanjostjo kar vabi poglede.

 

Vožnja z električnim skirojem ECO speed 10X je zelo prijetna, saj ima spredaj in zadaj hidravlično vzmetenje. Vožnja s tem skirojem je lahko tudi izredno dolga, saj ima skiro od 40 do 70 km dosega. ECO speed 10X se lahko pohvali tudi s tem, da ima tempomat, zložljivo balanco in nastavljive pospeške.

Električni skiro Xiaomi PRO 2

Podjetje Xiaomi danes marsikdo pozna predvsem po mobitelih. A to kitajsko podjetje zna izdelovati tudi kakovostne električne skiroje. Eden zanimivejših, ki ga je izdelalo, je po našem mnenju PRO 2. Ta skiro je pravi prodajni hit pri Telekomu Slovenije, kar samo priča o njegovi kakovosti.

 

Skiro Xiaomi PRO 2 je precej cenejši od omenjenega Eco speed 10X, kljub temu pa je še vedno zelo dober. Izdelan je iz letalskega aluminija. Ima 45 km dosega. Pohvali se lahko tudi s tem, da je zložljiv, tako da ga je enostavno shranjevati. Dosega približno 25 km/h maksimalne hitrosti. Pri Telekomu Slovenije ga lahko kupite tako v Programu zvestobe kot tudi ob vezavi. Priporočamo ga!

Električna kolesa

Pri Telekomu Slovenije so vam na voljo električna kolesa različnih vrst. V času pisanja tega članka so vam bila na voljo gorska, treking, mestna in zložljiva električna kolesa. Od modelov sta vam bila med drugim na voljo tudi spodnja, ki se nam zdita primerna za pot v službo.

Električno mestno kolo S-BIKES C70e

Električno kolo S-BIKES C70e že z videzom nakazuje, da je v prvi vrsti namenjeno uporabi v mestih. Ima lep dizajn, ki pa je obenem tudi zelo funkcionalen. Zaradi premišljenega dizajna se uporabniki lahko zelo enostavno usedejo nanj in sestopijo z njega.

 

Omenjeno električno kolo se lahko pohvali z zmogljivim motorjem Bafang, ob pomoči katerega lahko uporabnika bolj lagodno pripelje do cilja. S-BIKES C70e ni najcenejše, ni pa tudi najdražje električno kolo iz ponudbe Telekoma Slovenije. Po našem mnenju je vredno svoje cene.

Zložljivo električno kolo Robbo S6+

Zelo zanimivo električno kolo se nam zdi tudi Robbo S6+. Med drugim ga odlikujejo atraktiven dizajn v temni barvi, zmogljiv električni motor in zložljivost.

 

Kolo Robbo S6+ ima zadnje vzmetenje, da je vožnja bolj mirno. Ima tudi LED-zaslon, vzdržljiv okvir, tri načine vožnje in do 55 km maksimalnega dosega. Gre za res super kolo, ki ga priporočamo.

Nahrbtniki

Pri Telekomu Slovenje vam je na voljo kar nekaj nahrbtnikov, v katere se lahko shrani prenosnike in še kakšno drugo službeno stvar. Celotno ponudbo tovrstnih nahrbtnikov si lahko ogledate tukaj.

 

V ponudbi lahko najdete nahrbtnike različnih znamk. Samsonitove, Everkijeve, Port Designsove … Verjamemo, da lahko v njej najdete takšnega, ki bo postal vaš nepogrešljivi službeni pripomoček.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
5. avgust 2021
5744
5. avgust 2021
S temi prevoznimi sredstvi hitro in enostavno do službe