Samsung Applovim oboževalcem sporoča, da na vrhunski telefon ni potrebno več čakati 

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/Samsung-NextBigThing-FB.jpg

Navkljub napeti sodni borbi med Samsungom in Applom glede tega, kdo prepisuje od koga, se je Samsung v novem oglasu za Samsung Galaxy S II odločil pošaliti na račun Applovih privržencev, ki so na novo iNapravo pripravljeni v vrsti čakati ure in ure. Sporočilo ameriškega oglasa je jasno: zakaj bi čakali, če lahko že sedaj uživate v vrhunskem Android telefonu.

Oglas "Next Big Thing" si lahko v polni različici ogledaš v spodnjem videu:

Samsung Galaxy S2 že od začetka prodaje podira prodajne rekorde, zelo priljubljen je seveda tudi pri nas. V ZDA pa so operaterji ta model, nekoliko prilagojen za ameriški trg, začeli prodajati šele v jeseni. Ob približujočih praznikih se je Samsung tako odločil, da v najnovejši reklami ne bo izpostavljal tehničnih značilnosti, ampak da bo Galaxy S II predstavil kot odločno in lažje dostopno alternativo Applovem iPhone-u, na katerega je ob nakupu še vedno potrebno čakati.

Vir: Samsung Mobile USA Facebook stran

V oglasu so na šaljiv način predstavljeni tudi vsem dobro znani stereotipi oboževalcev Applovih iNaprav; verjamem, da bo oglas nasmejal tudi marsikaterega iPhone uporabnika ;) Če ti je nova oglaševalska kampanja všeč in si ga želiš deliti s svojimi prijatelji, ki prisegajo na iNaprave, lahko z obiskom Samsungove ameriške Facebook strani najdeš še več različic oglasa, ki izpostavljajo različne prednosti telefona Galaxy S2.

Vir: Business Insider

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
296
24. september 2013
Samsung Applovim oboževalcem sporoča, da na vrhunski telefon ni potrebno več čakati 
Android