Samsung bo imel v oktobru nov predstavitveni dogodek

Tehnik 18. september 2018
/PublishingImages/samsung-event-sept18-hero.jpg

Samsung je sporočil, da bo imel 11. oktobra nov predstavitveni dogodek. Ta južnokorejski tehnološki gigant sicer ni povsem razkril, katero napravo bo na oktobrskem dogodku predstavil, se pa zdi, da bo mobitel.

Pred časom je znani »razkrivalec« informacij o prihajajočih napravah, Ice universe, na Twitterju namignil, da Samsung pripravlja napravo s kar štirimi kamerami na zadnjem delu. Očitno bomo natanko to napravo videli na oktobrskem dogodku, saj je tudi Samsung v najavi dogodka zapisal: 4x.

Samsungov oktobrski dogodek si bo mogoče ogledati v živo prek spleta, in sicer na spletnih naslovih news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com in www.samsung.com/galaxy.

Oktober bo očitno precej pester. V tem mesecu bo namreč predstavljen še mobitel LG V40 ThinQ, predstavitveni dogodek pa bosta imela oktobra tudi giganta Microsoft in Google. V zadnjih dnevih je sicer velik predstavitveni dogodek imel Apple. Na tem dogodku so bili predstavljeni trije novi mobiteli iPhone in nova serija pametnih ur Apple Watch.

Vir: news.samsung.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. september 2018
4205
18. september 2018
Samsung bo imel v oktobru nov predstavitveni dogodek
Android