Samsung bo v teh dneh predstavil najzmogljivejšega Galaxyja

Tehnik 20. april 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/galaxy-unpacked-kavcic-apr21-hero.jpg

Ljubitelji Samsungovih naprav bodo kmalu spet prišli na svoj račun. Samsung bo namreč še ta mesec predstavil eno oziroma več novih naprav.

Južnokorejski tehnološki velikan je sporočil, da bo imel 28. aprila nov dogodek Galaxy Unpacked. V najavi tega dogodka sicer ni neposredno razkril, kaj nam bo predstavil. Razkril je le, da bo predstavil Galaxyja, ki bo najzmogljivejši od vseh. Ni pa nobeno presenečenje, da v najavi ni bil povsem jasen, za katero napravo bo šlo. Mobitel, tablico, prenosnik …

Spodaj si lahko ogledate krajši in daljši napovednik za omenjeni dogodek.

 
 

Dogodek bo dostopen od 18. ure po slovenskem času na https://news.samsung.com/global/ in na https://www.youtube.com/samsung. Se bomo pa pri Tehniku potrudili in napisali članek o njem, tako da boste na tekočem lahko tudi, če boste obiskali našo stran.

Sodeč po tvitu, ki ga je objavil zelo poznani in zaupanja vredni tviteraš Evan Blass (@evleaks), bi nam Samsung utegnil na omenjenem dogodku predstaviti tri nove prenosnike Galaxy Book. Blass je v tvitu tudi pokazal te tri Galaxy Booke. Ogledate si jih lahko tukaj.

Blass je v dveh drugih tvitih objavil tudi fotografiji, ki naj bi prikazovali do zdaj še neizdani tablici Galaxy Tab A7 Lite in Galaxy Tab S7 Lite (5G). Seveda ne bi imeli nič proti, če bi nam Samsung 28. aprila predstavil tudi ti dve.

Morda nas Samsung na dogodku preseneti še s kakšnim mobitelom. Je pa res, da nam je v letošnjem letu predstavil že kar nekaj modelov (npr. več modelov serij Galaxy A in Galaxy S), tako da ne bomo šokirani, če nam na dogodku ne bo predstavil niti enega.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj Samsungovih izdelkov. Trenutno lahko pri nas kupite številne televizorje tega proizvajalca. Med drugim tudi takšne z napredno tehnologijo QLED, ki prikazujejo zares odlično sliko. Prav tako prodajamo Samsungove tablične računalnike, monitorje, slušalke in seveda pametne mobitele. Slednjih vam ponujamo zares veliko. Med drugim ponujamo tudi nove modele Galaxy A in Galaxy S. Vabljeni v našo E-trgovino, kjer boste, to verjamemo, našli kaj zase.

Viri: News.samsung.com, Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. april 2021
5632
20. april 2021
Samsung bo v teh dneh predstavil najzmogljivejšega Galaxyja
Android