Samsung Galaxy Note 9 prejel posodobitev za izboljšanje kamere

Matej Ribič 23. oktober 2018
/PublishingImages/camera-update-note9-ribic-hero.jpg

Pred dobrim mesecem je izšel Samsung Galaxy Note 9 in se nemudoma umestil na sam vrh. Samsung pa je mnenja, da je tudi tu še vedno prostor za izboljšave, zato je uporabnikom Galaxyja Note 9 ponudil posodobitev programske opreme, pri kateri je največji poudarek na izboljšanju kakovosti kamere. Ta je bila po mojem mnenju že pred tem odlična, možno pa je, da jo želi Samsung karseda izpopolniti pred prihodom tekmeca – Huawei je namreč pravkar predstavil nov mobitel Mate 20 Pro.

 

Vsem uporabnikom Note 9 je na voljo najnovejša posodobitev programske opreme, ki nosi tudi datum varnostnega popravka: 1. september 2018. Samsung trdi, da je izboljšal kakovost slik fotoaparata in odpravil prejšnje “pomankljivosti”. Posodobitev naj bi izboljšala svetlost obrazov pri osvetlitvi od zadaj, prinašala večjo natančnost nadzora načina dnevnega in nočnega HDR, izboljšala svetlost v slabih svetlobnih pogojih in SNR (Signal Noise Ratio) oziroma šum v teksturah, ki je na fotografijah pogosto viden pri šibki svetlobi. Poleg popravkov za kamero pa so tu še izboljšave zmogljivosti in odpravljanje manjših napak.

Vsakršne izboljšave so vsekakor dobrodošle, ampak ker gre za manjše popravke, nam ne preostane drugega, kot da verjamemo trditvam Samsunga. Vredno omembe je, da so razne posodobitve, namenjene izboljšavi kakovosti kamer, opazili tudi uporabniki serije S, natančneje lastniki naprav Galaxy S9/9+ in tudi S8/S8+.

Vir: androidpolice.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. oktober 2018
4258
23. oktober 2018
Samsung Galaxy Note 9 prejel posodobitev za izboljšanje kamere
Android