Samsung Galaxy S2 in 8 razlogov za nakup

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/Screen-shot-2011-05-15-at-10.00.19-PM.png

Če si takšen navdušenec nad Android telefoni kot sem jaz, zagotovo že komaj čakaš na začetek prodaje Samsunga Galaxy S2. Pri Mobitelu je na voljo od danes naprej, zato ti z veseljem predstavljam 8 razlogov za nakup. Lista je povzeta po spletni strani Android And Me, kjer so uporabniki povedali, česa se najbolj veselijo.

Torej, zakaj bi ga naj kupil/a:

  1. Dizajn: lep dizajn in najtanjši pametni mobitel na tržišču. Mogoče bo katerega zmotila podobnost z iPhonom 4, vendar je kovinski "finiš" tisto kar prepriča marsikoga.
  2. Dvojedrni procesor in grafika: odlična hitrost, nekateri bi rekli dvojna, definitivno bo sistem tekel zelo hitro. Grafika je močna in bo z lahkoto poganjala najnovejše igre.
  3. Super AMOLED Plus zaslon: odličen zaslon, velikosti 4,3" (10,92 cm), bistrih barv in odlične črnine. Predstavljajte si zaslon Galaxyja S prve generacije, samo boljši.
  4. TouchWiz: Samsungov vmesnik, ki navdušuje marsikoga in pravijo, da se lahko primerja s HTC Sense.
  5. Izboljšano brskanje po spletu in izboljšana e-pošta: veliko hitrejše delovanje brskalnika in zanimivo približevanje spletnih strani s premikanjem mobitela s pomočjo girosenzorja. Za e-pošto je Samsung dodal kar klienta iz Androida Honeycomba, ki je drugače za tablice.
  6. Kamera: ima osupljivih 8 MPx, še bolj pa je osupljivo, da lahko snema video v HD kvaliteti 1080p. Zanimiva je tudi sprednja kamera, ki ima 2 MPx.
  7. MHL povezava s TV-jem: gledanje vsebine na TV-ju z Galaxy S II je preprosto, predvsem si je fino pogledati svoje 1080p posnetke še na velikem ekranu.
  8. Odklenjen bootloader: pomembna informacija za vse željnih nalaganja ROM-ov narejenih po meri.

Če te vseh teh 8 razlogov ni prepričalo, si poglej še spodnji uradni video, ki traja kar 12 minut.

Vir: Android And Me
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
737
24. september 2013
Samsung Galaxy S2 in 8 razlogov za nakup
Android