Samsung je predstavil nov mobitel Galaxy Grand

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/Samsung-GALAXY-Grand.jpg

Samsung je oznanil nov mobitel Galaxy Grand, ki je namenjen uporabnikom srednjega razreda. Mobitel Galaxy Grand bo imel zaslon velikosti 5 palcev (12,7 cm) in ločljivosti 800 x 480 slikovnih točk. Poganjal ga bo dvojedrni procesor takta 1,2 GHz. Imel bo nameščen operacijski sistem Android 4.1.2 (Jelly Bean) in paleto vgrajenih funkcij, ki jih najdemo tudi pri drugih Galaxy modelih, kot sta funkciji S Voice in Direct call. Slednja omogoča, da uporabnik začne klicati, tako da prisloni telefon k ušesu.

Galaxy Grand bo v debelino meril le 9,6 mm in bo imel dve kameri. Zadnja kamera bo imela 8 MP in sprednja 2 MP. Privzet notranji pomnilnik bo znašal 8 GB, vendar bo razširljiv z micro SD kartico do 64 GB. Edino kar me moti je ločljivost ekrana, saj je ločljivost 800 x 480 slikovnih pik že malo "zastarela", poleg tega je pa velikost ekrana ogromna in upam si trditi, da bodo piksli opazni kar s prostim očesom.

Podatka, ali bo Samsung Galaxy Grand na voljo tudi v Mobitelovi ponudbi še ni. Spremljajte nas na Facebooku in Twitterju, kjer vas bomo pravočasno obvestili o novostih.
Vir: Samsung Tomorrow
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
981
24. september 2013
Samsung je predstavil nov mobitel Galaxy Grand
Android