Samsung je v novem oglasu ustrelil puščice proti Applu

Tehnik 22. maj 2018
/PublishingImages/samsung-apple-rekl-maj18-hero.jpg

Apple se je nedavno, kot smo že poročali, v oglasih spravil nad konkurenco. Ni bilo treba prav dolgo čakati, da se je konkurenca sedaj spravila na Apple. Samsung je namreč v teh dnevih objavil novo reklamo, v kateri kritizira iPhone.

V novi reklami Samsung prikazuje uporabnico, ki svojega iPhona 6, s katerim je vse prej kot zadovoljna, zamenja z Galaxyjem S9+ (vidite ga na sliki). Zanimivo, da je Samsung v oglasu izpostavil iPhona 6, ki je bil predstavljen pred skoraj štirimi leti, in ne katerega izmed novejših iPhonov.

Samsungovo novo reklamo lahko vidite spodaj.

 

Samsung in Apple želita v svojih oglasih izpasti precej boljša od konkurence. Kar je razumljivo. Dejstvo pa je, da sta oba izjemna. Oba izdelujeta vrhunske mobitele. Vse njune najpomembnejše mobitele prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Prodajamo zadnje tri Samsungove paradne konje (Galaxy S9, Galaxy S9+ in Galaxy Note8) in zadnje tri mobitele iPhone (iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus). Prodajamo tudi iPhona 6, ki je bil tarča Samsungovih kritik. Celotno ponudbo naših mobitelov si lahko ogledate tukaj.

Vir: youtube.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. maj 2018
4025
22. maj 2018
Samsung je v novem oglasu ustrelil puščice proti Applu
iOS, Android