Samsung naj bi ponudil mobitel, kakršnega od njega nismo vajeni

Tehnik 8. december 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/novi-samsung-a32-kavcic-dec20-hero.jpg

Zaupanja vredni tviteraš in novinar Steve Hemmerstoffer je objavil več informacij in fotografij, ki se tičejo Samsungovega domnevno prihajajočega mobitela Galaxy A32 5G. Gre za mobitel, ki naj bi bil, kot je videti, drugačen od številnih Samsungovih prejšnjih mobitelov.

Na tej in tej spletni povezavi si lahko ogledate Hemmestrofferjeve fotografije in videoposnetek, na katerih naj bi bil Galaxy A32 5G.

Kot lahko vidimo na posnetkih, naj bi bil Galaxy A32 5G navzven drugačen od drugih Samsungovih mobitelov. Drugačnost poudarja tudi Hemmerstoffer. Videti je, da mobitel na zadnji strani nima kamer v enovitem modulu, kakor smo vajeni pri Samsungovih mobitelih, temveč so te razporejene ločeno. Druga posebnost zadaj je pri Galaxyju A32 5G ta, da je zadek očitno precej raven. Bolj kot je pri številnih drugih Samsungovih mobitelih.

Sodeč po pisanju Hemmerstofferja, je zadek pri mobitelu Galaxy A32 5G verjetno plastičen. Nekaterim to ne bo všeč. Toda tudi plastika ima svoje prednosti pred steklom, ki ga sicer pogosto videvamo pri mobitelih na njihovem zadnjem delu.

 

Galaxy A32 5G je očitno precej velik. Omenjeni novinar in tviteraš pravi, da naprava meri približno 164,2 x 76,1 x 9,1 mm. Poraja se vprašanje, ali bodo tisti z manjšimi dlanmi posegli po tem mobitelu. Ima pa Samsung za takšne z manjšimi dlanmi v prodaji številne druge mobitele, ki so veliko manjši.

Na sprednji strani Galaxyja A32 5G lahko opazimo zaslon, ki ima nekoliko več robov. Kot pravi Hemmerstoffer, ima ta zaslon 6,5-palčno diagonalo. Na zaslonu je mogoče opaziti tudi zavihek v obliki kaplje, v katerem je sprednja kamera.

Hemmerstoffer v zvezi z Galaxyjem A32 5G še pravi, da ima naprava 3,5-milimetrski vhod za slušalke, prav tako pa tudi bralnik prstnih odtisov, ki je vgrajen v stranski gumb.

Kot že ime razkriva, naj bi Galaxy A32 5G podpiral tudi hitra omrežja 5G. Kot morda že veste, vam to omrežje po novem omogočamo tudi pri Telekomu Slovenije.

Bi kupili Galaxyja A32 5G, če ga umestimo v ponudbo? Svoje mnenje lahko zapišete spodaj.

Vira: Twitter.com, Voice.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. december 2020
5494
30. april 2021
Samsung naj bi ponudil mobitel, kakršnega od njega nismo vajeni