Samsung napovedal še en dogodek

Tehnik 14. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/GALAXY-FE-kavcic-sept20-hero.jpg

Samsung bo imel po avgustovskem dogodku še en dogodek. Novega bo imel 23. septembra ob 16. uri po slovenskem času. Imenoval pa se bo Galaxy Unpacked for Every Fan.

 

Na avgustovskem dogodku nam je južnokorejski gigant predstavil mobitele Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra in Galaxy Z Fold2, tablici Galaxy Tab S7 in Galaxy Tab S7+, slušalke Galaxy Buds Live in pametno uro Galaxy Watch3. Na septembrskem dogodku pa lahko pričakujemo, da nam bo predstavil še eno napravo Galaxy. Zdi se, da bo to nov mobitel Galaxy S20 FE 5G, ki bo nekakšna posebna različica Galaxyja S20. Če vas zanima več o njem, preberite tale naš članek. Upamo pa, da nam bo Samsung na septembrskem dogodku predstavil še kakšno drugo napravo. Čeprav, roko na srce, ne verjamemo, da se bo to zgodilo, glede na to, da je številne predstavil v začetku prejšnjega meseca.

Samsung pravi, da bo prihajajoči dogodek na voljo na spletnem naslovu samsung.com. Torej, če bi si ga radi ogledali, le priklikajte na ta naslov.

Pri Telekomu Slovenije že prodajamo vse naprave, ki jih je Samsung predstavil v začetku avgusta. Najdete jih v naši E-trgovini.

Vira: Samsungmobilepress.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. september 2020
5349
14. september 2020
Samsung napovedal še en dogodek
Android