Samsung očitno misli resno s serijo Galaxy F

Tehnik 2. november 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxy-s20f-kavcic-okt-hero.jpg

Samsung je nedavno predstavil prvi mobitel serije Galaxy F, in sicer model Galaxy F41 (na fotografijah v tem članku je Galaxy S20 FE). Kot vse kaže, pa ta južnokorejski tehnološki gigant misli resno s to serijo in bo vanjo dodal še drugi mobitel.

Dobro obveščena spletna stran SamMobile je izvedela, da je v razvoju nova naprava Galaxy F. Kot pravi, ima ta naprava oznako SM-F127G. Pravi pa tudi, da bi se lahko imenovala Galaxy F12s.

 


Morda se sprašujete, kako zmogljiva bo omenjena naprava SM-F127G. SamMobile verjame, da bo spadala v vstopni razred. Torej ni pričakovati, da bo zelo zmogljiva. Prav tako ni pričakovati, da bo serija Galaxy F sploh kdaj ponudila kakšen mobitel najvišjega razreda. Samsung ima ta hip že tri serije mobitelov, ki ponujajo mobitele najvišjega razreda (Galaxy Z, Galaxy S in Galaxy Note), in ne verjamemo, da bo takšne mobitele ponujala tudi serija Galaxy F.

Pri Telekomu Slovenije se trudimo, da v ponudbo umestimo veliko različnih mobitelov – tako tiste za manj zahtevne kot tiste za zahtevnejše. Če bi si radi ogledali našo ponudbo mobitelov, kliknite na to povezavo. Kot boste videli, smo sedaj začeli uvrščati vanjo tudi Xiaomijeve mobitele.

Vira: Sammobile.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. november 2020
5441
2. november 2020
Samsung očitno misli resno s serijo Galaxy F