Samsung očitno pokazal, da nam bo v sredo predstavil veliko naprav

Tehnik 3. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxy-unpacked-avg20-kavcic-hero.jpg

To, da bo imel Samsung 5. avgusta nov dogodek Galaxy Unpacked, je znano že nekaj časa. Smo pa sedaj iz prve roke izvedeli tudi, katere naprave bodo verjetno predstavljene na tem dogodku.

Samsung je namreč objavil videonapovednik za novi Galaxy Unpacked, v katerem proti koncu prikaže pet naprav. S tem je zelo očitno nakazal, da nam bo te naprave predstavil na prihajajočem dogodku. Samsungov novi videonapovednik lahko vidite spodaj.

 

Južnokorejski tehnološki gigant v novem videonapovedniku prikaže mobitel s pisalom, prepogljivi mobitel, uro, slušalke in tablico. Vse te naprave očitno lahko pričakujemo na dogodku. Če smo natančnejši, lahko pričakujemo, da nam bo Samsung na dogodku predstavil več kot samo teh pet naprav. Nekatere izmed prikazanih naprav bi nam namreč lahko predstavil v več različicah. Govorice že nekaj časa kažejo na primer na to, da Samsung pripravlja dva nova mobitela Galaxy Note20.

5. avgust bo za ljubitelje Samsungovih naprav vsekakor poseben dan. Zainteresirani si bodo dogodek lahko ogledali na spletni strani www.samsung.com.

Vira: Youtube.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2020
5281
3. avgust 2020
Samsung očitno pokazal, da nam bo v sredo predstavil veliko naprav
Android