Samsung predstavil tipkovnico, ki lahko pride zelo prav pri mobilnih napravah

Tehnik 30. april 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/samsung-smart-keyboard-kavcic-hero.jpg

Ali tudi vi spadate med tiste, ki ne marajo dlje časa pisati sporočil neposredno na mobilnih napravah? Torej na virtualnih tipkovnicah? Če je odgovor da, ima Samsung zdaj dobro rešitev za vas. Izdelal je namreč fizično tipkovnico Samsung Smart Keyboard Trio 500, ki omogoča lažje pisanje na mobilnih napravah.

Tipkovnico Samsung Smart Keyboard Trio 500 je mogoče prek bluetootha povezati z do tremi različnimi (mobilnimi) napravami hkrati. Tako lahko z njeno pomočjo udobneje napišemo besedilo tudi na terenu. Ko moramo napisati neko besedilo, lahko to tipkovnico enostavno povežemo s svojim mobitelom ali tablico in začnemo pisati.

Omenjena tipkovnica nam omogoča, da tudi zelo hitro preklapljamo med napravami. Torej, če jo imamo povezano s svojo tablico in mobitelom, lahko hitro preklapljamo med obema in tako hitro napišemo besedila tako na eni kot na drugi napravi. Preklapljanje poteka prek posebnih gumbov, ki jih ima tipkovnica vgrajene.

 

Tipkovnica Samsung Smart Keyboard Trio 500 nam tudi omogoča, da zelo hitro odpremo tri poljubne aplikacije, ki jih imamo na posamezni napravi. Te aplikacije torej sami predhodno določimo. Odpiramo pa jih lahko s tremi namenskimi tipkami, ki jih ima tipkovnica vgrajene. Ta možnost sicer ne deluje pri vseh napravah, s katerimi je tipkovnica povezana.

 

Tipkovnica Samsung Smart Keyboard Trio 500 ni pretirano velika, tako da jo lahko relativno enostavno prenašamo naokoli. Njene tipke so sicer malce manjše kot tiste pri običajnih tipkovnicah. Vseeno pa verjamemo, da niso premajhne.

Kot lahko vidite na fotografijah, ima ta Samsungova tipkovnica nizkoprofilne tipke. Morda nekaterim uporabnikom te ne ustrezajo tako zelo kot tiste visoke. Vseeno pa verjamemo, da se je nanje možno hitro privaditi.

Samsungova nova tipkovnica bo na voljo že te dni. Žal južnokorejski tehnološki velikan v svoji objavi ni razkril, kje vse jo bo mogoče sprva kupiti. Je pa razkril, da bo na voljo v dveh barvnih različicah, in sicer v črni in beli. Bi jo kupili, če bi jo prodajali pri nas?

 

Pri Telekomu Slovenije sicer ta hip prodajamo številne tipkovnice (tukaj in tukaj). Če bi radi zamenjali svojo in še ne veste, katero bi kupili, smo zvam spodaj priporočili tri. Gre sicer za žične tipkovnice. Torej te tipkovnice niso namenjene uporabi na terenu.

Več o spodnjih tipkovnicah lahko preberete na našem spletnem mestu.

SteekSeries Apex Pro

SteekSeries Apex Pro je po našem mnenju fantastična tipkovnica za igranje videoiger. Uporabniku med drugim omogoča, da pri tipkah nastavi želeno stopnjo občutljivosti.

 

SteekSeries Apex Pro igričarski značaj kaže že navzven. Uporabnika prepriča že z zunanjostjo, na kateri med drugim najdemo tudi pravi OLED-zaslon, še bolj pa, ko jo začne uporabljati. Že res, da ne spada med najcenejše tipkovnice, a za kakovostne stvari se kdaj izplača odšteti nekoliko več.

Logitech USB K740 Illuminated

Logitech je znano ime na trgu tipkovnic. Ta proizvajalec je med drugim izdelal kakovostno tipkovnico USB K740 Illuminated, vam jo na tem mestu priporočamo.

 

Omenjena tipkovnica z naslonjalom za dlani in kakovostnimi tipkami nudi prijetno tipkanje. Z njo lahko seveda igramo tudi videoigre, čeprav bi pravim igričarjem namesto nje raje priporočili zgornjo Apex Pro ali pa Logitechovo, ki jo bomo priporočili spodaj.

Logitech USB G413 Romer-G karbon

Logitech USB G413 Romer-G karbon je še ena tipkovnica, ki je lahko zelo primerna za igričarje. Ta tipkovnica se med drugim ponaša s kakovostnimi mehanskimi stikali, ohišjem iz aluminijeve zlitine in osvetljenimi tipkami. Igranje videoiger z njo je pravi užitek.

 

Tipkovnica Logitech USB G413 Romer-G karbon ponuja zares veliko. Predlagamo, da več o njej preberete na našem spletnem mestu.

Vir: Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. april 2021
5644
3. maj 2021
Samsung predstavil tipkovnico, ki lahko pride zelo prav pri mobilnih napravah