Samsung predstavil zelo solidno tablico

Tehnik 4. april 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/tab-a-kavcic-apr19-hero.jpg

Samsung, ki se je uveljavil kot zelo dober proizvajalec tabličnih računalnikov, je predstavil zelo solidno tablico z imenom Galaxy Tab A with S Pen 8.0". Glede na to, da je južnokorejski gigant novo tablico predstavil na svoji tajvanski spletni strani, je pričakovati, da bo šla v prodajo v Tajvanu. Verjamemo pa, da bo šla v prodajo še kje.

Tablica Galaxy Tab A with S Pen 8.0" je opremljena z dvema kamerama (8 in 5 MP), 8-jedrnim procesorjem, baterijo s kapaciteto 4.200 mAh, 8-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1.200 x 1.920 slikovnih točk, 32 GB internega spomina in 3 GB RAM pomnilnika. Kot že ime razkriva, Samsungova nova tablica podpira tudi pisalo S Pen.

 

Navzven tablica Galaxy Tab A with S Pen 8.0 ne skriva dejstva, da jo je izdelal Samsung. Ima namreč precej »samsungovski« videz z zaobljenimi robovi. Nam je vizualno všeč. Tablica Galaxy Tab A with S Pen 8.0 je zaradi svojega ne prevelikega zaslona tudi precej dobro prenosljiva. Njene dimenzije so 201,5 x 122,4 x 8,9 mm.

Povsem mogoče je, da bomo Samsungovo novo tablico prodajali tudi pri nas. Že ta hip pa vas v našem prodajnem programu čakajo številne druge tablice. Prodajamo kar nekaj Samsungovih in še nekatere od drugih proizvajalcev. Ta tej spletni povezavi si lahko ogledate našo aktualno ponudbo tablic.

Vira: sammobile.com, samsung.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. april 2019
4550
4. april 2019
Samsung predstavil zelo solidno tablico
Android