Samsung pripravil izjemen igričarski prenosnik Notebook Odyssey Z

Tehnik 5. april 2018
/PublishingImages/samsung-gaming-comp-april18-hero.jpg

Samsung je v teh dnevih predstavil več zmogljivih prenosnikov. Najprej je predstavil zmogljiva modela Notebook 3 in Notebook 5, o čemer smo že pisali, sedaj pa še model Notebook Odyssey Z, ki je v prvi vrsti namenjen igričarjem.

Prenosnik Notebook Odyssey Z ima vgrajeno zares izjemno strojno opremo, ki je kos današnjim videoigram. Na zunanjem delu najdemo 15,6-palčni zaslon z ločljivostjo 1.080 x 1.920 slikovnih točk, kamero z ločljivostjo 720p, drsno ploščico in napredno tipkovnico, ki ima tudi nekatere uporabne dodatne tipke (ena od njih na primer začne snemati igričarjevo igranje).

 

V notranjosti prenosnika Notebook Odyssey Z najdemo izjemno zmogljiv procesor Intel Core i7 8. generacije, do 16 GB hitrega RAM-pomnilnika (DDR4), grafično kartico NVIDIA Geforce GTX 1060 in do 1 TB velik SSD-disk. Zares vrhunska oprema torej. Da našteti strojni opremi ni prevroče, skrbi napreden sistem hlajenja.

Žal Samsung ni razkril, kolikšna bo cena prenosnika Notebook Odyssey Z. Pravi pa, da bo šel novinec v prodajo že enkrat v tem mesecu.

Vir: news.samsung.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. april 2018
3961
5. april 2018
Samsung pripravil izjemen igričarski prenosnik Notebook Odyssey Z