Samsung za boljšo igralniško izkušnjo pripravlja Neuro Game Booster

Matej Ribič 24. januar 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/neuro-game-ribic-jan19-hero.jpg

Samsung pripravlja tako imenovani Neuro Game Booster, ki naj bi konkuriral Huaweijevemu pospeševalniku iger GPU Turbo. Verjetno se bomo z njim srečali februarja, ko bodo na trg prišli novi mobiteli serije Galaxy S, ki bodo opremljeni z najnovejšim Samsungovim čipom Exynos 9820.

Samsung programske opreme Neuro Game Booster sicer še ni uradno naznanil, je pa včeraj vložil dokumente za zaščito imena, pri tem pa opis blagovne znamke v teh dokumentih namiguje na programsko opremo za mobitele, ki za izboljšanje igranja iger izkorišča umetno inteligenco. Moramo pa imeti realna pričakovanja, saj tako kot Huaweijev GPU Turbo tudi Samsungov Neuro Game Booster po vsej verjetnosti ne bo magično izboljšal zmogljivosti vaše naprave. Taka programska oprema bo najverjetneje uporabila moč umetne inteligence za detekcijo iger in nato prilagodila nastavitve in strojna sredstva, da bosta uporabniška izkušnja in življenjska doba baterije kar najbolj optimizirani.

 

Samsung kljub temu, da kupcem ne ponuja mobitela, ki bi bil izrecno namenjen igranju iger, kot to dela konkurenca, igričarjem ponuja kar nekaj priročnih orodij, kot so zajem slik in posnetkov igranja, posebna mapa za igre ter zmožnost prilagajanja strojne moči, ki je na voljo v sami igri. Neuro Game Booster bo tako še dodaten bombonček za vse ljubitelje iger.

Vir: sammobile.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. januar 2019
4411
24. januar 2019
Samsung za boljšo igralniško izkušnjo pripravlja Neuro Game Booster