Samsungovi prihajajoči mobiteli bodo imeli zavihek, a bo ta minimalen

Tehnik 12. november 2018
/PublishingImages/samsung-zareza-nov18-hero.jpg

Samsung je na konferenci Samsung Developer Conference 2018 najavil prihod novih zaslonov za mobilne naprave, imenovane Infinity-U, Infinity-V in Infinity-O. Kot je pokazal, imata prva dva minimalen zavihek na zgornjem delu, tretji pa ima v levem delu odprtino (verjetno za kamero). Morda bodo nekateri nad tem, da bo Samsung po novem ponudil tudi mobilne naprave z zavihkom, presenečeni. Južnokorejski gigant se je namreč doslej zavihkom spretno izogibal.

Samsung je sicer na konferenci Samsung Developer Conference 2018 na sliki poleg omenjenih treh zaslonov pokazal tudi zaslon z imenom New Infinity, ki pa nima nikakršnih odprtin ali zarez. Očitno torej prihaja tudi ta. Ni pa južnokorejski gigant o zaslonu New Infinity povedal ničesar.

Kako so videti omenjeni zasloni, si lahko pogledate v spodnjem videu.

 

Samsung je sicer na konferenci Samsung Developer Conference 2018 pokazal tudi izjemno zanimiv prepogljivi mobitel (o njem smo pisali v drugem članku).

Očitno bo v prihodnjih mesecih na področju mobilne telefonije zelo pestro. Samsung bo namreč ponudil sila zanimive mobitele. Mu bo konkurenca kos?

Vira: youtube.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. november 2018
4293
12. november 2018
Samsungovi prihajajoči mobiteli bodo imeli zavihek, a bo ta minimalen
Android