Schwarzenegger že snema novega Terminatorja

Tehnik 3. avgust 2018
/PublishingImages/terminator6-avg18-hero.jpg

Serija filmov Terminator velja za eno izmed najbolj ikoničnih. Zato ni presenetljivo, da obstaja precejšnje zanimanje za naslednji film te serije, ki bi se lahko imenoval Terminator 6. V novem filmu bo igral tudi slavni Arnold Schwarzenegger, ki je, kot je razkril kar sam, že začel s snemanjem.

Schwarzenegger je to sporočil v posebnem videu, v katerem je čestital fidžijskemu premierju Franku Bainimarami za konferenco COP23, ki ji je predsedoval. Schwarzenegger je bil sicer pred nekaj meseci na operaciji srca, a očitno si je že popolnoma opomogel.

 

Uradnega napovednika za novi film Terminator še ni. Upamo, da ga bomo ugledali kmalu. V novem Terminatorju bo igrala tudi Linda Hamilton, ki jo poznamo že iz prejšnjih delov, v katerih je upodobila Sarah Connor.

Prvi film serije Terminator, The Terminator, je izšel leta 1984. Takoj je navdušil množice. Še bolj je navdušil drugi film iz serije, Terminator 2: Judgment Day, ki se je začel predvajati leta 1991. Terminator 2: Judgment Day še danes velja za klasiko. Naslednji filmi serije, Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator Salvation in Terminator Genisys, ki so prišli v letih 2003, 2009 in 2015, niso tako zelo navdušili. So bili pa še vedno gledljivi.

Vir: youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2018
4128
3. avgust 2018
Schwarzenegger že snema novega Terminatorja