Scotta Adamsa je prepričal Windows Phone 7

Tilen Žagar 24. september 2013
/PublishingImages/Dilbert-Movie-Poster.jpg

Microsoft se trudi narediti Windows Phone 7 prepoznaven in priljubljen tudi na precej nenavadne načine. Brandon Watson, direktor oddelka za razvoj WP7, spremlja Twitter in bloge bolj in manj znanih osebnosti in če beseda nanesene na mobilne telefone in nezadovoljstvo nad stanje konkurence ponavadi v komentarju ponudi testni primerek WP7 telefona.

Podobna zgodba je bila tudi z Scottom Adamsom, ustvarjalcem po svetu precej priljubljenega stripa Dilbert (http://dilbert.com/). Na svojem blogu se je pritoževal nad svojim starim iPhone 3GS in novim HTC EVO 3D. Brandon Watson je izkoristil priložnost in mu ponudil testni Windows Phone 7 telefon z Mangom in obljubil, da bo daroval 1000$ poljubni dobrodelni organizaciji po Scottovi izbiri, če mu telefon ne bo bolj všeč kot konkurenca.

Dilbert

Scott je iziv sprejel, prejel telefon in objavil svoje ugotovitve. Telefone je primerjal z vidika preprostega uporabnika, ne tehnološkega navdušenca, ki zna zrecitirati vse specifikacije na pamet in ne gre od doma brez 3 različnih telefonov. Napisal je:

If you want a smartphone that is easy to use, performs well, has a good battery life, and doesn't frustrate you, the Windows Phone is the best choice of the three options I tested. All you give up is some hipster credibility and access to lesser-used apps.

Pohvalil je tudi po njegovem mnenju intuitivni vmesnik, pokritiziral pa virutalno tipkovnico, ki mu ni všeč pri nobenem od testiranih telefonov. Brandon (in Microsoft) je tako obdržal 1000$, dobil pa dobro reklamo.

vir: dilbert.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1749
24. september 2013
Scotta Adamsa je prepričal Windows Phone 7
Windows Phone 7