Še nekaj prostih mest za TestFest s Samsungovimi Android napravami

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/Samsung-Galaxy-Note-Next-To-Samsung-Galaxy-S2.jpg

Če razvijaš Android aplikacije, ne zamudi testnega dneva, ki se bo odvijal jutri, 25. 4. 2012 v Hekovniku. Na bogati paleti Samsungovih telefonov in tablic boš namreč lahko preveril/a, kako se tvoje aplikacije razumejo z različnimi modeli in okusi Androida. Za TestFest je na voljo le še nekaj mest, zato izkoristi možnost prijave še danes!

Možnost testiranja si lahko pred dogodkom zagotoviš s prijavo na strani Eventbrite. TestFest se bo to sredo odvijal med 16. in 20. uro v prostorih Hekovnika (Teslova 30, Ljubljana). Na dogodku bo prisoten tudi predstavnik Samsunga, ki nam bo zaupal nekatere mobilne novosti, ki se nam obetajo v prihodnje. Kdo ve, morda nam celo uspe izvedeti kaj o težko pričakovanem novem telefonu Galaxy ;)

Samsung Galaxy Note in Samsung Galaxy S2

V okviru dogodka bo okoli 19ih na sporedu tudi kratek pogovor z Matejem Špolerjem iz podjetja Infinum, ki ima bogate podjetniške in tehnične izkušnje z razvojem mobilnih aplikacij. Z veseljem bo seveda odgovarjal tudi na vsa vaša vprašanja in ti pomagal pri reševanju morebitnih dilem.

TestFest bo nedvomno odlična priložnost za izboljšanje tako že objavljenih aplikacij kot tistih, ki so še v fazi razvoja, zato se ti splača izkoristiti to edinstveno možnost testiranja. Ne pozabi se torej prijaviti in se vidimo jutri v Hekovniku!

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1624
24. september 2013
Še nekaj prostih mest za TestFest s Samsungovimi Android napravami