Še trije dnevi za prijavo v podjetniški pospeševalnik TSstartup

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/TSstartup-hisa.jpg

15. oktobra bo podjetniški pospeševalnik TSstartup uradno odprl svoja vrata. Zato imate ekipe, ki razvijate inovativne mobilne ali spletne storitve, le še tri dni časa, da se prijavite in postanete ena izmed desetih ekip, ki bo s pomočjo Telekoma Slovenije v štirih mesecih intenzivnega razvoja svojo idejo pripeljala na trg.

Hiša TSstartup na Vojkovi 45 v Ljubljani

Zanimanje za TSstartup je vse večje. V zadnjem tednu se je število prijav že povečalo na skoraj trideset, seveda pa jih veliko pričakujemo tudi čez vikend. Izbrane mlade ekipe namreč poleg sodobnih delovnih prostorov na Vojkovi cesti v Ljubljani čaka vsa potrebna oprema, znanja, financiranje in distribucija, ki so potrebni za uspešen vstop na trg.

Uredništvo Tehnika seveda razveseljuje dejstvo, da je vse več prijav na področju mobilnih storitev, tako mobilnih aplikacij kot bolj klasičnih storitev za širši nabor telefonov. Glede na inovativnost, ki ste jo mobilni razvijalci pokazali v preteklih natečajih, verjamemo, da se še kje skriva kakšna odlična mobilna storitev, zato jo ne pozabite prijaviti do vključno ponedeljka, 1. oktobra do polnoči. Seveda pa so pri prijavi dobrodošle tudi inovativne spletne storitve.

Veliko je še vedno vprašanj glede tega, kakšne so obveznosti prijavljenih ekip, zato so na strani TSstartup pripravili povzetek najpomembnejših pogojev sodelovanja v pospeševalniku. Največ ekip skrbi lastništvo nad prijavljeno idejo. Strah glede tega je odveč, saj s prijavo v pospeševalnik nikomur ne predate pravice nad vašo idejo ali obljubite delež vašega podjetja. Kakršnokoli nadaljevanje sodelovanje s Telekomom Slovenije po zaključku programa bo prav tako stvar medsebojnega dogovora.

Po drugi strani pa je razlogov za prijavo kar nekaj, od vse večjega števila mentorjev in svetovalcev, ki bodo podjetjem stali ob strani, do možnosti testiranja storitev na različnih mobilnih naprav. Sedaj je torej skrajni čas, da se odločite za prijavo in svoji ekipi zagotovite najboljše možno okolje za razvoj.

Prijavo lahko torej do 1. oktobra oddate preko spletne strani TSstartup, kjer najdete tudi podrobna navodila za prijavo. V primeru vprašanj ali težav lahko pišete na naslov tsstartup@telekom.si. Obilo uspeha pri prijavi!

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1643
24. september 2013
Še trije dnevi za prijavo v podjetniški pospeševalnik TSstartup