Še več "vitaminov" za Windows Phone 7 Mango

Tilen Žagar 24. september 2013
/PublishingImages/MangoScreenshot_OutlookInbox_ConversationView.jpg

Microsoft skrbi, da se ves čas govori o Windows Phone 7.5 Mango in po kapljicah razkriva nove podrobnosti. Samo dober teden nazaj smo pisali, da lahko pričakujemo vodeno navigacijo, prepoznavanje glasbe in slik z Bing Audio in Bing Vision in narekovanje SMSov preko mikrofona, ko so Microsoftovci na TechEdu razkrili še nekaj novosti.

Svojih 5 minut je tokrat doživel odjemalec elektronske pošte. Na začetni zaslon bomo po novem lahko pripeli ne samo poljuben poštni predal ampak tudi posamezno mapo znotraj predala (recimo "nujno" ali "šef" (kar ni nujno enako :) )), daljše izmenajve sporočil pa bodo prikazane kot pogovor (threaded view). Dobra novica tudi za uporabnike Exchangea, saj bodo ti lahko pošto iskali na strežniku, tudi če le ta ni prenešena na telefon.

Office Hub bo dobil podporo za Office 365, spletno različico pisarniškega paketa, kjer bomo lahko delili svoje zapise in tabele. Pod pokrovom pa so se dotaknili tistega dela Oken, ki skrbi za povezovanje z brezžičnimi omrežji. V Mangu se bomo končno lahko povezali tudi na skrita omrežja.

Za konec pa ločeno od samega sistema, ampak očitno v istem časovnem okviru Microsoft pripravlja še Lync Mobile, telefonski klient za Lync, poslovno naravnano pogovorno omrežje.

Za več podrobnosti pa si lahko preberete objavo na uradnem blogu in pogledate posnetek s predstavitve nekaterih novosti.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1722
24. september 2013
Še več "vitaminov" za Windows Phone 7 Mango
Windows Phone 7