Sedaj je dokončno znano, kdaj bo predstavljen Galaxy Note9

Tehnik 29. junij 2018
/PublishingImages/note9-relese-jun18-hero.jpg

Tako - končno je znano, kdaj bo predstavljen Galaxy Note9 (na slikah je Galaxy Note8). Samsung je namreč razkril, da bo imel 9. avgusta svoj naslednji predstavitveni dogodek Samsung Galaxy Unpacked..

Južnokorejski tehnološki gigant sicer ni direktno povedal, da bo na predstavitvenem dogodku 9. avgusta predstavljen Galaxy Note9. Je pa več kot očitno, da bo na tem dogodku predstavljen prav ta mobitel. Tudi v predstavitvenem videu za avgustovski dogodek, ki ga lahko vidite tukaj, je Samsung pokazal digitalno pisalo, kakršnega bo imela naprava, ki bo predstavljena. Digitalna pisala pa so ključen element serije Galaxy Note.

 

Predstavitev Galaxyja Note9 si bo mogoče ogledati v živo, in sicer na spletnih straneh www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global in www.samsung.com/galaxy. Pri Tehniku jo bomo zagotovo spremljali in o njej poročali.

O mobitelu Galaxy Note9 smo pri Tehniku v preteklosti že pisali. Če vas zanima več o tej napravi, predlagamo, da si preberete ta, ta in ta naš članek.

Vir: samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. junij 2018
4074
4. julij 2018
Sedaj je dokončno znano, kdaj bo predstavljen Galaxy Note9
Android