Sedaj je znano, kdaj prihaja zadnja sezona serije Game of Thrones

Tehnik 16. november 2018
/PublishingImages/got-last-season-nov18-hero.jpg

Marsikdo že z nestrpnostjo pričakuje zadnjo, osmo sezono priljubljene serije Game of Thrones. Sedaj smo izvedeli, kdaj ta prihaja na male in velike zaslone.

Novi video, ki je bil objavljen na uradnem profilu YouTube za Game of Thrones in ga lahko vidite spodaj, razkriva, da osma sezona serije prihaja aprila prihodnje leto. V videu so sicer prikazani različni izseki iz prejšnjih sezon serije.

 

Gledalci bodo tokrat morali na novo sezono serije Game of Thrones čakati občutno dlje, kot so morali v preteklosti na nove sezone. Sedma sezona je bila premierno predvajana med julijem in avgustom leta 2017. Torej bodo morali gledalci na novo sezono čakati več kot leto dni in pol. Pred tem je bilo treba na nove sezone čakati manj kot eno leto oziroma v enem primeru je bilo treba čakati približno eno leto.

Nova sezona serije Game of Thrones bo, kot tudi razkriva omenjeni video, predvajana na HBO-ju. Pri Telekomu Slovenije vam sicer ponujamo dostop do več programov HBO. Našo programsko shemo si lahko ogledate tukaj.

Vir: youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. november 2018
4297
16. november 2018
Sedaj je znano, kdaj prihaja zadnja sezona serije Game of Thrones