Serija Galaxy S21 naj bi bila predstavljena precej zgodaj; domnevno prikazana tudi na posnetkih

Tehnik 23. oktober 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/s20-kavcic-okt20-hero.jpg

Zdi se, da bodo pametni mobiteli Galaxy S21 predstavljeni hitreje, kot so bili njihovi predhodniki. Spletna stran SamMobile namreč poroča, da bo Samsung predstavil serijo Galaxy S21 že zgodaj januarja prihodnje leto.

Samsung je mobitele Galaxy S20 in Galaxy S10 sicer predstavil v mesecu februarju. Verjamemo pa, da ljubitelji Samsungovih mobitelov ne bodo imeli nič proti, če bo južnokorejski gigant serijo Galaxy S21 predstavil že v januarju.

Na spletu so se tudi že znašli posnetki, ki domnevno prikazujejo dva Galaxyja S21, in sicer Galaxy S21 in Galaxy S21 Ultra. Objavil jih je znani tviteraš Steve Hemmerstoffer na spletni strani voice. Fotografije in videoposnetek Galaxyja S21 lahko pogledate tukaj in tukaj. Fotografije in video Galaxyja S21 Ultra pa lahko pogledate tukaj in tukaj.

 

Kot je videti na omenjenih posnetkih, imata mobitela Galaxy S21 in Galaxy S21 Ultra (Hemmerstoffer omenja možnost, da se bosta imenovala Galaxy S30 oziroma Galaxy S30 Ultra) dokaj samosvoj modul za zadnje kamere. Še posebej tisti pri modelu Ultra je videti poseben, saj je zelo velik in precej izbočen. Če so informacije, ki jih ima Hemmerstoffer točne, lahko pričakujemo da bo model Galaxy S21 prišel s približno 6,2-palčnim ploskim zaslonom, Galaxy S21 Ultra pa s približno 6,7-6,9-palčnim ob straneh ukrivljenim zaslonom. Na posnetkih lahko tudi opazimo, da bosta mobitela imela kamero v zgornjem delu zaslona.

Vsekakor bo serija Galaxy S21 požela ogromno zanimanja s strani kupcev, ko bo prišla na trg. Boste kupili katerega od njenih modelov?

Vira: Twitter.com, Sammobile.com, App.voice.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. oktober 2020
5423
23. oktober 2020
Serija Galaxy S21 naj bi bila predstavljena precej zgodaj; domnevno prikazana tudi na posnetkih