Seriji Galaxy S in Galaxy Note se ne bosta združili

Tehnik 17. avgust 2018
/PublishingImages/note-s-avg18-hero.jpg

Predsednik in glavni izvršni direktor divizije za IT in mobilno komunikacijo pri Samsungu, DJ Koh, je podal nekaj zanimivih informacij o Samsungovih mobitelih.

Koh pravi, da se seriji Galaxy S in Galaxy Note ne bosta združili. Krožile so namreč govorice, da se bosta. Koh tudi pravi, da Galaxy S10 ne bo prvi Samsungov mobitel, ki bo imel podporo za omrežje 5G. Kateri Samsungov mobitel bo prvi imel podporo za omenjeno omrežje, ostaja še uganka.

 

Koh še pravi, da bo Samsung izdal prepogljiv mobitel. Ta mobitel se sicer neuradno že kar nekaj časa napoveduje. Pred tedni smo izvedeli, da naj bi bil predstavljen na prihodnjem sejmu CES, ki bo potekal od 8. do 12. januarja prihodnje leto. Zagotovo bo Samsungov prepogljiv mobitel revolucionaren. Verjamemo, da se bo med uporabniki dobro prijel, saj bo verjetno še lažje prenosljiv kot drugi današnji mobiteli.

Samsung je sicer nedavno predstavil novi paradni mobitel Galaxy Note9. Ta njegov novinec je resda precej velik, a po drugi strani je izjemno zmogljiv.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. avgust 2018
4141
17. avgust 2018
Seriji Galaxy S in Galaxy Note se ne bosta združili
Android