Sesalniki, ki odlično opravljajo svoje delo

Tehnik 6. december 2019 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/sesalci-kavcic-nov19-hero.jpg

Skorajda nujno je, da imamo doma sesalnik. Samo z metlo namreč težko odstranimo prah in drugo nesnago s tal. Pri Telekomu Slovenije vam ta hip ponujamo kar nekaj različnih sesalnikov. Ponujamo vam tako pokončne baterijske sesalnike kot tudi robotske sesalnike in sesalnike klasičnih oblik. Spodaj smo za vas izpostavili pet sesalnikov iz naše ponudbe, ki so nas še posebej prepričali.

Boschev sesalnik za suho in mokro čiščenje AdvancedVac 20

AdvancedVac 20 je zares izjemen sesalnik, ki vam ga absolutno priporočamo. Ta sesalnik odlikuje precejšnja vsestranskost in ugodna cena. Verjamemo, da ga boste vzljubili.

 

Sesalnik AdvancedVac 20 lahko uporabite tako za suho kot tudi za mokro čiščenje. Z njim lahko zelo učinkovito posesate nesnago s tal. Hkrati pa lahko tudi odstranite listje in ostalo umazanijo z dvorišča, saj ima vgrajeno tudi funkcijo pihanja.

Na sesalnik AdvancedVac 20 je možno priklopiti tudi namensko električno orodje. Ob priklopu namenskega električnega orodja se sesalnik vklaplja in izklaplja sočasno z upravljanjem električnega orodja.

Če vas je AdvancedVac 20 prepričal, hitro odklikajte na našo spletno stran, kjer ga lahko naročite.

Philipsov sesalnik FC9556/09

Če imate radi nekoliko bolj klasične sesalnike, vam priporočamo nakup Philipsovega FC9556/09. Gre za kakovosten sesalnik, ki dobro opravlja svoje naloge.

 

Nekateri boste pri sesalniku FC9556/09 cenili to, da v njem ni vrečke. Strošek nakupa vrečk torej pri njem odpade. Sesalnik ima 9 metrov območja delovanja in 650 W (IEC) oziroma 750 W (najv.) vhodne moči. Glasnost sesalnika FC9556/09 je nekje med 71 in 76 dB.

iRobotov robotski sesalnik Roomba 980

Robotski sesalniki so v zadnjih letih zelo pompozno stopili na trg sesalnikov in nič ne kaže na to, da bi lahko kaj kmalu tudi odšli. Pri Telekomu Slovenije prodajamo več robotskih sesalnikov, med drugim tudi Roombo 980 priznanega proizvajalca iRobot.

 

Robotski sesalnik Roomba 980 zna čistiti vse vrste trdih zaključenih podov. Pa ne samo to. Čistiti zna tudi preproge. Po potrebi se zna tudi napolniti in nadaljevati svoje delo. Zahvaljujoč tehnologiji Dirt Detect se bolj umazanim podom posveti še temeljiteje.

Predlagamo, da več o robotskem sesalniku Roomba 980 preberete na naši spletni strani. Verjamemo, da vas bo ta sesalnik navdušil. Na naši spletni strani pa si poglejte še našo celotno ponudbo robotskih sesalnikov. V času pisanja tega članka smo imeli v ponudbi še nekaj drugih zanimivih.

Xiaomijev pokončni akumulatorski sesalnik Roidmi F8

Če želite imeti pokončni akumulatorski oziroma baterijski sesalnik, vam priporočamo Xiomijevega Roidmi F8. Ta sesalnik se lahko pohvali s tem, da je dobil nagrado Red Dot 2018 za vrhunski dizajn, ki dopolnjuje strojni del.

 

S sesalnikom Roidmi F8 lahko čistite različne površine. Čistite lahko na primer avto, pajčevine po kotih stanovanja, preproge in vzmetnice. Roidmi F8 ima vgrajeno baterijo kapacitete 2.500 mAh, ki se polni 2,5 ure. Ob enem polnjenju se sesalec lahko uporablja približno 55 minut. Manj ga lahko uporabljate, če ga uporabljate pri visoki moči.

Boschev kompaktni sesalnik BGC05AAA1

Za konec omenjamo še Boschev sesalnik BGC05AAA1, ki se lahko med drugim pohvali s tem, da dobro čisti in ima zelo nizko ceno.

 

Boschev sesalnik BGC05AAA1 ima zelo kompaktno obliko in ne preveliko težo (4,4 kg brez sesalnega pribora), tako da ga je mogoče hitro in enostavno peljati in shraniti. Ta sesalnik obenem deluje tudi brez vrečke. Tako tudi pri njem odpade strošek nakupa vrečk.

Upamo, da vam je kateri izmed zgornjih sesalnikov všeč. Več informacij izveste na naši spletni strani oziroma pri naših prodajalcih.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. december 2019
4946
6. december 2019
Sesalniki, ki odlično opravljajo svoje delo