Šest Applovih izdelkov, ki navdušijo

Tehnik 24. junij 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/applovi-izdelki-kavcic-jun21-hero.jpg

Apple ima ta hip v prodaji številne odlične izdelke. Spodaj izpostavljamo šest njegovih aktualnih, ki se nam zdijo kakovostni in vredni nakupa.

Vsi ti spodnji izdelki so vam na voljo tudi pri Telekomu Slovenije. Še posebej vam priporočamo mobitela iPhone 12 in iPhone 12 mini, saj sta vam do 31.8. 2021 na voljo v posebni akciji.

Mobitela iPhone 12 in iPhone 12 mini

Mobitela iPhone 12 in iPhone 12 mini navdušujeta s specifikacijami. Navdušuje pa tudi to, da vam lahko Telekom Slovenije ob nakupu teh mobitelov in vezavi na eno od izbranih naročniških razmerij dodeli 3 brezplačne mesečne naročnine za mobilni paket. Toda z nakupom in vezavo pohitite, da dobite to darilo, saj akcija velja, kot omenjeno, samo še do 31. 8. 2021. Več o njej preberite na tej povezavi.

 

Mobitela iPhone 12 in iPhone 12 mini priporočamo marsikomu. Oba delujeta v omrežju 5G. Spletne strani se zato odpirajo zelo hitro, pretočne vsebine tečejo brez zatikanj in datoteke se lahko prenesejo, kot bi mignil. Kot verjetno že veste, vam omrežje 5G ponuja tudi Telekom Slovenije.

Za poganjanje aplikacij in iger imata ta dva iPhona vgrajen napreden čip A14 Bionic. Vsebine prikazujeta na kakovostnih OLED-zaslonih. iPhone 12 mini jih na takšnem z diagonalo 5,4 palca (13,1 centimetra), iPhone 12 pa na nekoliko večjem z diagonalo 6,1 palca (15,49 centimetra). Mobiteli iPhone se že od nekdaj lahko pohvalijo z naprednimi snemalnimi oziroma fotografskimi zmogljivostmi in enako lahko rečemo tudi za iPhona 12 in iPhona 12 mini, ki imata vgrajenih več kakovostnih kamer.

Mobitela iPhone 12 in iPhone 12 mini sta prišla na trg v številnih barvnih različicah. V času pisanja tega članka sta vam bila tudi pri Telekomu Slovenije na voljo v številnih.

Polnilec MagSafe

Izpostavljmo tudi MagSafe. Gre za eleganten in zmogljiv Applov polnilec, ki lahko brezžično polni mobitele iPhone, kompatibilen pa je tudi z AirPods. Ta polnilec omogoča polnjenje do 15 W. Primeren je tudi za nekatere starejše mobitele iPhone (iPhone 8 ali novejši). Lahko rečemo, da je MagSafe odličen pripomoček, ki olajša polnjenje.

 

Slušalke AirPods Pro

Apple je v zadnjih letih zelo na hitro postal gigant na trgu slušalk. Status giganta je dosegel z različnimi slušalkami AirPods, ki so med uporabniki postale zelo priljubljene. Pa tudi s tem, da je prevzel Beats Electronics. Izmed njegovih slušalk so nam pri Tehniku izredno všeč AirPods Pro. Če potrebujete nove brezžične slušalke, bi te utegnile biti idealne za vas.

 

Slušalke AirPods Pro ponujajo odličen zvok. Med drugim ga dosegajo ob pomoči tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa iz okolice. Slušalke AirPods Pro ponujajo tudi poseben način, ki omogoči boljšo slišnost okolice.

AirPods Pro imajo prepoznaven in po našem mnenju lep dizajn. Lep videz je pri tehnoloških izdelkih vsekakor pomemben. Applovi izdelki so, kar se tiče, tega pogosto deležni pohval.

Prenosnik MacBook Pro 13

Apple je gigant tudi na trgu prenosnih računalnikov. Na njem zdaj ponuja kar nekaj različnih prenosnikov, med drugim tudi tega MacBooka Pro 13, ki je navdušil že marsikoga in verjamemo, da bo tudi vas.

 

MacBook Pro 13 z zgornje povezave je odličen v več pogledih. Vgrajen ima izjemno zmogljiv 8-jedrni čip Apple M1, ki se odlično bori z nalogami, ki mu jih zadamo. Ima tudi kakovosten 13,3-palčni (33,7-centimetrski) zaslon z ločljivostjo 2560 x 1600 slikovnih točk, 8 GB RAM pomnilnika in napreden operacijski sistem macOS Big Sur. Pa da ne pozabimo tudi na odlično tipkovnico Magic Keyboard in intuitivno vrstico Touch Bar. Gre za res odličen prenosnik, ki pa ima nekoliko višjo ceno.

Pri Telekomu Slovenije lahko kupite še več drugih Applovih prenosnikov in ne samo omenjenega, ki so cenejši. Tudi ti se izkažejo precej dobro.

Sledilna naprava AirTag

Za konec izpostavljamo še sledilno napravo AirTag, ki nam pomaga najti izgubljeni predmet. Gre za precej majhno napravo, ki se jo poveže z mobitelom in predhodno postavi na oziroma k predmetu, ki ga ne želimo izgubiti (npr. h ključem).

Oddajte povpraševanje za AirTag. Pri Telekomu Slovenije na voljo tudi v paketu štirih kosov. Če ga boste kupili, bi vam utegnil priti zelo prav tudi gumijasti ali usnjeni obesek (oziroma več njih, če boste kupili več naprav).

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. junij 2021
5704
29. junij 2021
Šest Applovih izdelkov, ki navdušijo