Šest gospodinjskih aparatov, ki navdušujejo

Tehnik 10. marec 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/Gospodinjski-a-kavcic-mar21-hero.jpg

Gospodinjski aparati so lahko odličen dodatek v našem domu. Verjamemo, da jih imate tudi vi doma nekaj. Pri Tehniku smo se odločili, da vam spodaj priporočimo šest po našem mnenju zelo dobrih gospodinjskih aparatov. Bi si radi olajšali pripravo napitkov? Bi radi okusno hrano? Ali pa si želite temeljito očistiti dom? Če je odgovor da, vam spodnji izdelki utegnejo priti zelo prav.

Vse spodnje izdelke lahko kupite tudi pri nas. Vsi so na voljo v E-trgovini. Zadnje tri lahko kupite tudi v Programu zvestobe.

Grelnik vode ETA Isabela

Prvi izdelek, ki ga priporočamo, je grelnik vode ETA Isabela. Če ste ljubitelj čajev, vam ta grelnik lahko pride še kako prav. Pohvaliti velja to, da omogoča upravljanje temperature. Je pa tudi lepo oblikovan, tako da lepo paše v številne kuhinje.

 

Sokovnik Zeegma Sap

Priporočamo tudi odličen sokovnik Zeegma Sap, ob pomoči katerega lahko naredite okusne sadne, zelenjavne in zeliščne sokove. Z njim je lahko začetek dneva še boljši.

 

Dobro pri omenjenem sokovniku je, da učinek temelji na nizki hitrosti. Tako omogoči večjo vsebnost hranil. Omenjeni sokovnik je primeren tudi za smutije, koktejle in sadne sorbete. Verjamemo, da lahko postane vaš nepogrešljivi gospodinjski pripomoček.

Električna ponev KaufMAX PP42

Električna ponev KaufMAX PP42 je še en odličen gospodinjski pripomoček. Z njo je mogoče pripraviti hrano tudi brez uporabe pečice ali indukcijske plošče.

 

Z omenjeno električno ponvijo je mogoče pripraviti različne okusne jedi. Ponev ima dvojni grelec in termostat za uravnavanje moči. Poleg tega se lahko pohvali tudi s keramičnim premazom in steklenim pokrovom.

Kuhinjski robot Bosch MUM5XW20

Kuhinjski roboti so zelo pomemben del marsikatere kuhinje. Če bi radi svojega zamenjali oziroma ga sploh še nimate, vam priporočamo Boschevega MUM5XW20, ki je po našem mnenju zelo dober. Ta Boschev kuhinjski robot je pravi prodajni hit.

 

Ne samo, da zna Bosch MUM5XW20 odlično mešati takšne in drugačne sestavine, sestavine zna celo stehtati. Vgrajeno ima namreč tehtnico. Poleg tega ima vgrajen tudi časovnik, ki prav tako pride še kako prav. Po našem mnenju je izjemno uporaben pripomoček v vaši kuhinji. Omogoča vam pripravo slastnih jedi.

Kavni aparat Bosch Espresso TIS30129RW

Kavni aparat Bosch Espresso TIS30129RW je še en prodajni hit. Če si dneva ne morete zamisliti brez kave, je ta aparat kot nalašč za vas.

 

Kavni aparat Bosch Espresso TIS30129RW se odlično odreže pri pripravi kave. Ima poseben keramični mlinček z dolgo življenjsko dobo in samodejni program hitrega izpiranja ob vklopu in izklopu.

Ta aparat bo požel poglede vaših gostov, hkrati pa vam bo omogočil, da jim ponudite odlično kavo.

Parni čistilec Kärcher SC 5 EasyFix z likalno postajo

Če si želite multifunkcijsko napravo za čiščenje, bi bil lahko parni čistilec Kärcher SC 5 EasyFix idealen za vas. Z njegovo pomočjo se namreč lahko očisti marsikateri del doma.

 

Ob nakupu parnega čistilca Kärcher SC 5 EasyFix prejmete različno dodatno opremo oziroma pribor. Na primer ročno šobo, točkasto šobo in celo likalnik. Že res, da je ta parni čistilec nekoliko dražji, a je po našem mnenju vreden svojega denarja, saj omogoča veliko.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. marec 2021
5586
10. marec 2021
Šest gospodinjskih aparatov, ki navdušujejo