Šest odličnih izdelkov za vaš dom

Tehnik 23. marec 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/VSE-ZA-DOM-KAVCIC-MAR21-HERO.jpg

V lepo urejenem in čistem domu se ljudje bolje počutimo. Prav zato je dobro, da si lastimo pripomočke, ki nam omogočijo, da pridemo do takšnega doma. Na primer sesalnik, ki odstrani prah in drugo nesnago s tal. Ali pa vrtalnik, ob pomoči katerega lahko pritrdimo na steno novo polico. Pri Telekomu Slovenije prodajamo številne izdelke, s katerimi lahko svoj dom lepše uredite in ga očistite. Spodaj jih izpostavljamo šest, ki se nam zdijo ta hip še posebej zanimivi.

Vseh šest izdelkov je na voljo v naši E-trgovini. Zadnje tri pa lahko dobite tudi v Programu zvestobe. Poskrbite, da se boste v svojem domu počutili odlično!

Parni čistilnik Zeegma Puur

Parni čistilnik Zeegma Puur je še kako uporaben pripomoček, saj zna očistiti številne vrste površin. Čisti med drugim ploščice, steklo, fuge, preproge in še bi lahko naštevali.

 

Dobro pri čistilniku Zeegma Puur je tudi to, da odstranjuje neželene vonjave. Tako ima uporabnik ne samo čiste površine, temveč tudi manj neprijetnih vonjav v prostoru. Dvojna zmaga.

Pokončni električni sesalnik Kärcher VC 5

Pokončni sesalniki so zaradi pokončne oblike v osnovi precej enostavni za shranjevanje. Ne zavzamejo nam namreč veliko prostora, ko jih shranimo v prostoru. Pokončni električni sesalnik Kärcher VC 5 pa je v tem pogledu še nekoliko boljši od večine drugih.

 

Pokončni električni sesalnik Kärcher VC 5 se lahko, ko ga želimo shraniti, zloži skupaj in tako zavzame še manj prostora. Kljub soji majhni zasnovi pa dobro opravlja sesalne naloge. Dobro pri tem sesalniku je tudi to, da ima filtrski sistem brez vrečke.

Čistilnik oken Kärcher WV 2 Premium

Kärcher je izdelal tudi izjemen čistilnik oken WV 2 Premium, ki ga prav tako priporočamo. Ta čistilnik oken deluje ob pomoči baterije, tako da ne gre za klasičen mehanski čistilnik oken. Rezultat čiščenja je po našem mnenju odličen. Z njegovo pomočjo bodo vaša okna očiščena dobro, posledično pa boste v prostoru imeli veliko dnevne svetlobe.

 

Robotski čistilec steklenih površin s funkcijo pršenja Hobot 298

Robotski čistilec Hobot 298 je res nekaj posebnega. Zna namreč čistiti steklene in še nekatere druge površine tako, da ga uporabnik sploh ne drži. Kar sam se zna prisesati na površino. Uporabnik ga upravlja s pametnim telefonom ali daljinskim upravljalnikom.

 

Omenjeni čistilec je nekakšna različica klasičnih robotskih sesalnikov, le da zna čistiti površine, ki niso tla. Pri nas je prodajni hit, kar samo priča o tem, kako zelo zaželen in dober je.

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 MaxV

Nekaterim ljudem sesanje ne predstavlja problema in to opravilo radi opravljajo. So pa na drugi strani takšni, ki tega opravila ne marajo. Če spadate med slednje, je morda zdaj napočil čas, da si kupite robotski sesalnik. Ti so vse zmogljivejši. Pri Telekomu Slovenije prodajamo več odličnih. Ta hip vam iz naše ponudbe še posebej priporočamo Xiaomijevega Roborock S6 MaxV.

 

Xiaomi Roborock S6 MaxV, ki združuje dve kameri in LDS-laser, zna dobro sesati. Za povrh pa zna tudi pomivati tla in izrisovati tlorise. Gre za robotski sesalnik, ki je lahko marsikomu v veliko pomoč. Tudi Xiaomi Roborock S6 MaxV je pri nas sicer prodajni hit.

Akumulatorski vibracijski vrtalnik-vijačnik Makita HP347DWEX3

Pri nas lahko ta hip kupite tudi en odličen akumulatorski vibracijski vrtalni-vijačnik, in sicer Makita HP347DWEX3. Z njegovo pomočjo boste v svoj dom lahko hitro dodali na primer novo polico.

 

Ob nakupu omenjenega vrtalnika-vijačnika prejmete tudi priročen plastični kovček in precej obširen set pribora. Mimogrede, za številna orodja Makita lahko dobite podaljšano garancijo. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. marec 2021
5603
24. marec 2021
Šest odličnih izdelkov za vaš dom