Šest slušalk z dobro zvokovno izkušnjo

Tehnik 23. november 2018
/PublishingImages/6-slusalkdober-zvok-nov18-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj različnih slušalk. Spodaj bomo izpostavili nekaj takšnih iz naše ponudbe, ki se nam zdijo še posebej zanimive.

Če bi si radi pogledali našo celotno ponudbo slušalk, kliknite na ta spletni naslov.

JBL V750NXT

Prve slušalke iz naše ponudbe, ki se nam jih zdi vredno izpostaviti, so slušalke JBL V750NXT, ki delujejo prek brezžične povezave. Gre za resnično vrhunske slušalke, ki vas ne bodo pustile hladne. Že res, da so slušalke V750NXT nekoliko dražje, a za dobre stvari je treba plačati nekoliko več.

 

Slušalke JBL V750NXT se lahko pohvalijo s tem, da imajo do 15-urno delovanje baterije. To je več kot dovolj, da uporabniki ne ostanejo brez svoje priljubljene glasbe, ko so na poti. Slušalke se lahko pohvalijo tudi s tem, da imajo vgrajen mikrofon, prek katerega lahko uporabniki opravljajo klice.

JBL E55BT

V naši ponudbi imamo še ene zanimive brezžične slušalke podjetja JBL, in sicer model E55BT. Slušalke E55BT so občutno cenejše od prej omenjenih, saj jih dobite prek našega programa zvestobe že za 24 x 4,5 EUR (prej omenjene V750NXT dobite brez vezave za 299,99 EUR).

 

Slušalke E55BT poleg brezžičnega delovanja ponujajo tudi mikrofon, kar do 20 ur predvajanja z enim polnjenjem, dober zvok in so udobne. Lahko bi rekli, da slušalke E55BT za ne pretirano visoko ceno ponujajo zelo veliko.

Apple AirPods

Omenjene JBL-jeve slušalke so večjih dimenzij, tako da jih ne moremo kar pospraviti v žep, ko smo na poti in jih ne želimo uporabljati več. Za tiste, ki želite slušalke hitro pospraviti v žep, imamo v ponudbi vrhunske Applove slušalke AirPods.

 

Slušalke AirPods se ponašajo z atraktivnim dizajnom in brezžičnim delovanjem. Te slušalke odlično delujejo v kombinaciji z Applovimi napravami in nudijo dober zvok. Je pa treba paziti, da slušalk AirPods ne izgubimo, saj so res izjemno majhne.

Fontastic BOOM

V ponudbi imamo tudi zelo ugodne slušalke Fontastic Boom, ki so v času pisanja tega članka pri nas stale samo 26,91 EUR. Te slušalke so združljive z vsemi napravami, ki podpirajo bluetooth. Torej jih lahko brez težav povežete s svojim mobitelom in podobnimi napravami.

 

Slušalke Fontastic Boom kljub temu, da imajo nizko ceno, nudijo dober zvok, so prijetne za nošnjo, z atraktivnim dizajnom in možnostjo opravljanja klicev, saj imajo vgrajen mikrofon s filtrom za odpravljanje šuma. Slušalke Fontastic Boom se lahko zloži, tako da so solidno prenosljive. Seveda pa prenosljivost ni tako dobra kot pri AirPods.

Slušalke Forever Stereo

Če mislite, da se solidnih slušalk ne da dobiti za nižjo ceno od tiste pri Fantastic BOOM, ste v zmoti. V naši ponudbi imamo še cenejše slušalke s solidnim zvokom. Ene takšnih so na primer slušalke Forever Stereo, ki so v času pisanja tega članka stale pri nas samo 11,60 EUR.

 

Slušalke Forever Stereo imajo vgrajen mikrofon, tako da je možno prek njih opravljati tudi klice. Slednje se lahko sprejme oziroma konča prek vgrajenega gumba. Slušalke se lahko pohvalijo tudi z atraktivnim dizajnom, solidnim zvokom in več različnimi čepi.

JBL V310BT

V naši ponudbi imamo tudi sila zanimive brezžične slušalke bluetooth JBL V310BT, ki so sicer nekoliko višjega cenovnega razreda, a so zato zelo kakovostne. Tudi te vam priporočamo.

 

Slušalke JBL V310BT nudijo dober zvok, udobje pri nošenju in tehnologijo ShareMe 2.0 za brezžično deljenje glasbe z drugimi slušalkami bluetooth.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. november 2018
4309
23. november 2018
Šest slušalk z dobro zvokovno izkušnjo