Šest super izdelkov, ki vam lahko nudijo veliko zabave

Tehnik 18. marec 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/zabavna-elektronika-kavcic-mar21-HERO.jpg

V ponudbi Telekoma Slovenije lahko ta hip najdete kar nekaj izdelkov, ki vam lahko nudijo veliko zabave. Pri Tehniku smo se odločili, da spodaj izpostavimo šest še posebej zanimivih. Vseh šest najdete v E-trgovini, prve štiri pa lahko kupite tudi v Programu zvestobe.

Upamo, da vam bo spodnji izbor izdelkov všeč in da vam bodo ti izdelki popestrili prihajajoče tedne. Več o njih lahko preberete na spletnem mestu Telekoma Slovenije.

Zvočnik bluetooth JBL Charge 4

Zvočniki bluetooth lahko tako vam kot tudi vsem tistim okoli vas nudijo veliko zabave. Njihova dobra lastnost je, da so prenosljivi. Tako vas lahko zabavajo v vaši spalnici, na potovanju, pred hišo … Pri Telekomu Slovenije vam je na voljo cela paleta zvočnikov bluetooth. Med drugim tudi odlični JBL Charge 4, ki vam ga še posebej priporočamo.

 

JBL Charge 4 prepriča z dizajnom in zvokom. Bi radi predvajali elektronsko glasbo? Charge 4 jo lahko zelo dobro. Kaj pa klasično? Tudi tukaj se izkaže.

JBL Charge 4 se lahko pohvali tudi s tem, da zna polniti druge naprave. Ali pa s tem, da ima vgrajen mikrofon, tako da se lahko prek njega izvaja tudi brezžično telefoniranje.

Športna kamera GoPro Hero 9 Black

Ameriško podjetje GoPro že kar nekaj časa velja za podjetje, ki zna delati dobre športne kamere. Pred meseci je ponudilo novo izjemno kamero Hero 9 Black, ki je lahko odlična izbira za športne navdušence. To kamero lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije.

 

Kamera Hero 9 Black ima kar dva zaslona. Sposobna je snemanja videoposnetkov v ločljivosti 5K. Takšna ločljivost je več kot dovolj visoka za večino uporabnikov, saj ima večina danes doma zaslone z ločljivostjo do 5K. Hero 9 Black je prodajni hit pri nas. To samo kaže na to, da gre za kakovostno kamero.

Dron DJi Mavic Mini 2 Fly More Combo

Droni so v zadnjih letih postali precej popularni. Če svojega še nimate in ga nameravate kupiti, vam priporočamo DJI Mini 2. Ta je lahko kar prava izbira za prvi dron. Je namreč začetnikom prijazen. Vseeno pa je precej zmogljiv. Tudi ta dron je pri nas zelo prodajan.

 

Komplet zvočnikov JBL Bar 5.1 Surround

Včasih smo morali po odlično filmsko izkušnjo v kinematografe. Danes pa si lahko tudi doma naredimo precej impresiven domači kino in podobno izkušnjo izkusimo kar doma. Da si ustvarimo dober domači kino, seveda potrebujemo veliko in kakovostno sliko. Obenem pa tudi dober zvok, ki je prav tako izjemnega pomena. Dober zvok si lahko pričaramo s slušalkami, lahko pa tudi z zvočniki. Pri Telekomu Slovenije lahko kupite odličen komplet zvočnikov JBL Bar 5.1 Surround, ki je lepa vstopnica za domači kino.

 

JBL Bar 5.1 Surround je sestavljen iz zvočne letve in nizkotonskega zvočnika. Prva se ponaša s kar 550 W izhodne moči, drugi pa s 350 W. Skupaj nudita odlično zvokovno izkušnjo.

Slušalke bluetooth SBS Light Music Hero

Ko uporabniki danes kupujejo nove slušalke, so pogosto postavljeni pred težko nalogo. Katere slušalke v široki ponudbi kupiti? Pri Tehniku ta hip marsikomu priporočamo SBS Light Music Hero.

 

SBS Light Music Hero so cenovno zelo ugodne slušalke bluetooth, ki pa vseeno nudijo precej. Imajo zelo soliden zvok in atraktiven videz. Kot lahko vidite na fotografiji, so na voljo v precej vpadljivi barvi in imajo lep dizajn.

Dobro pri slušalkah SBS Light Music Hero je tudi, da imajo sistem samodejnega vklopa in izklopa. Ko jih uporabnik odstrani s podstavka, se aktivirajo, ko jih postavi nazaj na podstavek, se izklopijo.

Brezžični igralni plošček Logitech F710

Igranje videoiger velja za enega izmed najbolj priljubljenih načinov zabave. Če se tudi vi radi zabavate na ta način, bi vas utegnil zanimati odlični brezžični igralni plošček Logitech F710. Ta plošček se odlično obnese pri igranju in ima vse, kar potrebujete za dobro igranje. Poveže se ga lahko tudi z našo novo opcijo NEO Igre. Več o njej lahko preberete tukaj.

 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. marec 2021
5597
18. marec 2021
Šest super izdelkov, ki vam lahko nudijo veliko zabave