Šest super izdelkov za boljše zdravje in dobro osebno nego

Tehnik 11. oktober 2018
/PublishingImages/osebna-nega-zdravje-okt18-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo veliko takšnih in drugačnih izdelkov. Med drugim vam ponujamo tudi več izdelkov, ki vam pomagajo do boljšega zdravja in dobre osebne nege. Spodaj smo jih nekaj izpostavili.

Našo celotno ponudbo izdelkov si sicer lahko ogledate v naši E-trgovini.

Moški brivnik Philips S9031/12

Pri Telekomu Slovenije prodajamo zelo zmogljiv moški brivnik Philips S9031/12, ki zahvaljujoč svojim 8-smernim glavam dobro brije. Ta brivnik je mogoče uporabiti tako za mokro kot tudi suho britje.

 

Brivnik Philips S9031/12 ima vgrajeno litij-ionsko baterijo, ki ob enem polnjenju zdrži 50 minut (približno 17 britij). Seveda se avtonomija baterije sčasoma nekoliko zmanjša. Se pa baterija v omenjenem brivniku napolni že po eni uri. Ob nakupu brivnika Philips S9031/12 prejmete tudi natančni prirezovalnik.

Pametna tehtnica Huawei AH100

Zdrava telesna teža je nujna, če želimo biti zdravi. Za ohranjanje oziroma doseganje zdrave telesne teže potrebujete dobro tehtnico. Pri Telekomu Slovenije prodajamo zelo zanimivo pametno tehtnico Huawei AH100.

 

Pametna tehtnica Huawei AH100 pa ne pove samo telesne teže, ampak meri tudi indeks telesne mase, delež vode, maso skeletnih mišic in telesno maščobo.

Merilec srčnega utripa SBS

V naši ponudbi najdete tudi merilec srčnega utripa SBS, ki poleg srčnega utripa meri še porabo kalorij in beleži trajanje vadbe. Zaradi naštetega je dober pripomoček za vse, ki ste športno aktivni.

 

Merilec srčnega utripa SBS lahko namestite okrog prsnega koša. Merilec se lahko poveže tudi z operacijskima sistemoma Android in iOS.

Komplet Philips Sonicare HX6932/36

Električne zobne ščetke Sonicare že od nekdaj veljajo za dobre zobne ščetke, saj znajo zahvaljujoč svojim tehnologijam izredno dobro očistiti zobe. Pri nas prodajamo komplet Philips Sonicare HX6932/36, ki vključuje dve zobni ščetki Sonicare (2 ročaja in 2 glavi).

 

V kompletu dobite še ultravijolični čistilnik, potovalno torbico in polnilnik.

IPL-aparat za odstranjevanje dlak Philips SC1995/00

Marsikdo vidi dlake na določenih predelih telesa kot nekaj neželenega. K sreči uporabniki v boju proti neželeni poraščenosti nismo brez moči, saj lahko dlake na več načinov odstranimo. Med drugim tudi z namenskimi aparati za njihovo odstranjevanje.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo Philipsov aparat za odstranjevanje dlak SC1995/00, ki je primeren za različne vrste dlak in kože.

 

Merilec sladkorja v krvi iHealth Align (BG1)

V ponudbi imamo tudi merilec sladkorja v krvi iHealth Align (BG1). Ta merilec je izredno majhen (52 x 30 x 9,5 mm), tako da ga lahko vedno nosite s seboj. S tem merilcem boste imeli svoj krvni sladkor vedno pod nadzorom.

 

Pri Telekomu Slovenije ponujamo še druge podobne izdelke. Preverite!


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. oktober 2018
4236
11. oktober 2018
Šest super izdelkov za boljše zdravje in dobro osebno nego