Šest uporabnih izdelkov za smučarje in deskarje

Tehnik 17. januar 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/smucanje-kavcic-jan19-hero.jpg

Se boste v prihodnjih tednih odpravili na smučišče? Vsem, ki se boste, predlagamo nekaj super izdelkov iz naše ponudbe, ki vam lahko na belih strminah pridejo prav.

SBS-ova polnilna baterija

Da vaša mobilna naprava med smuko ne ostane brez energije, je dobro, da s seboj na smučišče vzamete tudi kakšno prenosno polnilno baterijo, ki lahko hitro napolni baterijo vaše mobilne naprave. Pri nas prodajamo zelo dobro SBS-ovo prenosno polnilno baterijo, ki ima kapaciteto kar 8.000 mAh.

 

Omenjena SBS-ova polnilna baterija ima tudi LCD-zaslon, ki prikazuje stanje napolnjenosti baterije, ter dva USB-izhoda za napajanje.

V ponudbi imamo sicer še cel kup drugih prenosnih polnilnih baterij. Katere, si poglejte tukaj.

Spominska kartica Sony Micro SD Class 10

Ko greste na smučišče, verjetno naredite tudi kakšno fotografijo s svojo mobilno napravo. Da vam pri slikanju ne bi prehitro zmanjkalo internega spomina v mobilni napravi, lahko količino povečate s spominsko kartico. Če vaša naprava tovrstne kartice podpira, seveda.

Pri nas prodajamo več spominskih kartic. Med drugim tudi zanimivo Sonyjevo Micro SD, ki ima kapaciteto 32 GB. Ta Sonyjeva kartica je primerna za vse naprave, ki podpirajo SDHC-standard.

 

Našo celotno ponudbo spominskih kartic si lahko ogledate tukaj.

Kapa s cofom PC WG1826 BE/ZE

Pri Telekomu Slovenije prodajamo tudi izjemno privlačno pleteno kapo s cofom iz olimpijske kolekcije, ki vam lahko pride prav. S to izredno toplo kapo boste zagotovo zelo opaženi. V naši ponudbi imamo sicer še nekaj drugih izdelkov iz olimpijske kolekcije. Predlagamo, da si pogledate tudi te.

 

Bi pa na tem mestu še poudarili, da med smučanjem ali deskanjem raje uporabljajte čelado, saj vas le-ta lahko zaščiti v primeru morebitnega padca.

SBS-ov športni nahrbtnik

Športni nahrbtniki vam prav tako lahko pridejo prav, ko greste smučat oziroma deskat. Pri nas prodajamo kakovosten SBS-ov športni nahrbtnik, v katerega lahko pospravite svojo opremo.

 

Omenjeni SBS-ov nahrbtnik ima v svoji naramnici univerzalen prozoren ovitek za mobitele do velikosti 5,5 palca. Tako je lahko tudi vaš mobitel spravljen na vidno in hitro dostopno mesto.

Športna ura Garmin Forerunner 645 Music

Tudi nekatere pametne ure so lahko zelo uporaben pripomoček na belih strminah. Pri nas prodajamo izjemno kakovostno pametno uro Garmin Forerunner 645 Music, ki zna med drugim meriti tudi smučanje in deskanje na snegu ter srčni utrip. Pametna ura je sicer zelo primerna tudi za tek.

 

Na uro Garmin Forerunner 645 Music je mogoče shraniti tudi glasbo in si z njo popestriti vadbo. Vseeno pa med vožnjo po smučišču nikar ne poslušajte glasbe, saj lahko zaradi nje spregledate ostale smučarje in deskarje ter tako ogrozite sebe in druge.

Športna kamera GoPro Hero 7 Black z dvojnim polnilcem

Številni sodobni mobiteli znajo narediti že zelo kakovostne posnetke. Lahko pa si za namen smučanja in deskanja kupite namensko športno kamero, ki se pri videoposnetkih v nekaterih pogledih odreže bolje od mobitelov.

Pri nas prodajamo izjemno zmogljivo športno kamero Hero 7 Black priznanega proizvajalca športnih kamer GoPro. Verjamemo, da z nakupom te ne boste zgrešili.

 

Pri nas prodajamo tudi še kar nekaj drugih športnih kamer. Oglejte si jih tukaj.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. januar 2019
4401
17. januar 2019
Šest uporabnih izdelkov za smučarje in deskarje