Si boste košarkarski spektakel med ekipama Miamija in Dallasa ogledali v živo? Potem ne spreglejte tega!

Andrej Pirnat 26. februar 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/og-doncic-dragic-pirnat-feb20-hero.jpg

V noči s petka na soboto bo ob 2. uri zjutraj po slovenskem času na sporedu košarkarski spektakel, ki ga slovenski športni navdušenci že težko pričakujejo. V dvorani AmericanAirlines Arena v Miamiju se bosta namreč pomerili ekipi Miami Heat in Dallas Mavericks, katerih barve med drugim zastopata slovenska zvezdnika v severnoameriški košarkarski ligi NBA.

Za ogled tekme v živo tudi tokrat med slovenskimi navijači vlada veliko zanimanje. Številni se bodo namreč odpravili prek Atlantika spodbujat oba slovenska košarkarska virtuoza, zaradi česar se na tekmi obeta nepozabno vzdušje.

Da bi lahko te spektakularne utrinke delili tudi na svojih družbenih omrežjih že kar med tekmo, pa je Telekom Slovenije za svoje naročnike mobilnih storitev tudi letos, podobno kot lani, pripravil poseben zakup mobilnega prenosa podatkov. Naročnikom mobilnih storitev je za le 7 evrov na voljo zakup za 7 dni, ki vključuje 7 gigabajtov prenosa podatkov v omrežju T-Mobile USA. Posebna ponudba velja od 21. 2. do 6. 3. 2020, v tem času pa lahko uporabniki ugodnosti zakupa prenosa podatkov izkoristijo večkrat; zakup je na voljo tudi poslovnim uporabnikom in uporabnikom ločenega računa.

Najbolj strastni navijači ste verjetno v ponudbi opazili tudi simbolni pomen. Vse je namreč v znamenju pravljične sedmice, ki jo seveda najdemo tudi na dresih obeh slovenskih košarkarskih zvezdnikov. Naš predstavnik v Dallasu nosi številko 77, slovenski član vročice iz Miamija pa številko 7.

Kako brezskrbno deliti fotografije s košarkarskega spektakla na družbenih omrežjih?

Vsem, ki potujete na tekmo in nameravate koristiti posebno ponudbo, v Telekomu Slovenije svetujejo, da zakup opravite ob odhodu na pot. Torej tisti dan, ko se boste vkrcali na letalo. To storite tako, da pošljete SMS s ključno besedo 777 (ali »sedem« z besedo) na številko 1918. S tem bo vaš zakup aktiviran. Nato pa morate storiti še en korak.

Ob prihodu na ameriška tla je treba izbrati še ustreznega ameriškega operaterja. Najprej se v miru izkrcajte iz letala in počakajte na svojo prtljago, nato pa si poiščite miren kotiček na letališču in na mobitelu ročno izberite ustreznega operaterja: T-Mobile USA.

 

Ročna izbira operaterja na mobitelih z Androidom:

 • Pojdite v nastavitve mobitela.
 • Odprite sklop brezžičnih in omrežnih povezav.
 • Izberite možnost »Mobilno omrežje«.
 • Izberite možnost »Operater« oziroma »Izbira omrežnega operaterja«.
 • Če imate vključeno samodejno izbiro operaterja, jo izključite.
 • Počakajte, da se vam prikaže seznam vseh razpoložljivih operaterjev.
 • Kliknite na operaterja T-Mobile USA.
 • Ročna izbira operaterja na mobitelih iPhone:

 • Pojdite v nastavitve mobitela (Settings).
 • Izberite možnost »Carrier«.
 • Če imate vključeno samodejno izbiro operaterja, jo izključite.
 • Počakajte, da se vam prikaže seznam vseh razpoložljivih operaterjev.
 • Kliknite na operaterja T-Mobile USA.

 • Ko zaključite zgoraj opisani postopek, ste pripravljeni na tekmo. Če imate poleg ogleda tekme v načrtu tudi raziskovanje Floride ali katere od sosednjih ameriških zveznih držav, boste zagotovo veseli novice, da Telekomova ponudba zakupa podatkov velja v vseh ameriških zveznih državah. Z njo bo iskanje poti, restavracij, nastanitev in trgovin postalo mala malica. Tako boste lahko na primer pred tekmo na svojem mobitelu poiskali najbližjo trgovino s športno opremo moštev lige NBA in se ustrezno založili z vsemi navijaškimi pripomočki kar na licu mesta, če jih ne boste prinesli s sabo od doma.

  Osvojite dres ali žogo

  Telekom Slovenije namreč za košarkarske navdušence ni poskrbel le s posebno ponudbo zakupa mobilnih podatkov, temveč se je malemu slovenskemu košarkarskemu prazniku poklonil tudi z nagradno igro, imenovano 777, v kateri lahko z malo sreče osvojite uradni klubski dres ali žogo enega od dveh slovenskih košarkarskih zvezdnikov, ki igrata v ligi NBA.

  Nagradno igro, ki traja do 6. 3. 2020, najdete na tej povezavi, za sodelovanje pa je treba le odgovoriti na vprašanje, v kateri športni dvorani je slovenska košarkarska reprezentanca leta 2017 osvojila naslov evropskih prvakov. Tu naj malo spomnimo, da je prvenstvo takrat potekalo v Turčiji.

  Vir: Telekom.si.


  Podobni članki

   

  Nalaganje vsebine
  © 2017 Telekom Slovenije
  26. februar 2020
  5058
  26. februar 2020
  Si boste košarkarski spektakel med ekipama Miamija in Dallasa ogledali v živo? Potem ne spreglejte tega!