Si ne predstavljate dopusta brez svojih najljubših TV-serij?

Nina Križaj 18. julij 2017
/PublishingImages/tvin-printscr-hero.jpg

Poletni dopust si večina predstavlja precej podobno: veliko počitka, stran od skrbi, predvsem pa več časa zase ter za svoje najljubše dejavnosti. Za ene je to šport, za druge branje, za tretje so to večerne zabave, za četrte gledanje televizije … Če spadate med zadnje, si še pravočasno zagotovite TViN, in svoje najljubše TV-vsebine spremljajte tudi na počitnicah.

TViN: za počitnice po vaši meri

Torej, televizija na počitnicah – da ali ne? Zakaj pa ne, če vam tako ustreza, saj je vaš dopust! Veliko ljudi si počitnic ne predstavlja brez televizije, saj je uporabna v različnih situacijah, pa naj gre za vaš užitek ali za otroke, ki dan radi začnejo s svojo najljubšo risanko, vi pa imate tako čas za mirno kavo, klepet ali branje dnevnih novic. Ampak … saj veste, kako je ponavadi s televizijo na dopustu – če jo že imamo na voljo, ta prenaša program, ob katerem bi raje več ur strmeli v prazno steno. Takrat TViN postane vaš nepogrešljiv sopotnik.

 

TViN je spletna televizija, ki jo vzamete na pot in jo tako lahko spremljate kjerkoli in kadarkoli. Ponuja pester nabor programov, ki si jih lahko ogledate na računalniku, tablici in mobitelu. Nudi več kot 100 TV-programov, ki so vam vedno na voljo (nabor programov je odvisen od vašega naročniškega razmerja). Spremljate ga lahko kjerkoli v Sloveniji (po glasovanju Evropskega parlamenta bo kmalu to mogoče tudi kjerkoli v EU), le svoje mobilne naprave ne pozabite doma. Odličen je na primer za uporabo na vikendu.

Dostop do TViN-a si enostavno uredite prek Mojega Telekoma

TViN je omogočen naročnikom televizije Telekoma Slovenije. Prijavite se z e-naslovom in geslom, ki ju uporabljate za dostop do Mojega Telekoma. Če ste že uporabnik Mojega Telekoma, obiščite www.tvin.si in se prijavite. Če še nimate svojega profila na Mojem Telekomu, se najprej registrirajte na https://moj.telekom.si. Po opravljeni registraciji oddajte le še zahtevek za kodo Telekom ID, s katero si zagotovite popoln dostop do svojih razmerij pri Telekomu Slovenije, prav tako pa tudi možnost spremljanja TViN-a in koriščenje ugodnosti Programa zvestobe. Hitro registracijo v Moj Telekom pa lahko uredite tudi na vseh prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Moj Telekom 

Naj bo popolno in ležerno – tudi doma

Kot smo že pisali, je TViN sila uporaben skozi vse leto, ne samo na počitnicah, in ga s pridom že uporablja mnogo navdušencev nad serijami, športom in filmi. Da sploh ne govorimo, kako ga obožujejo otroci, saj so jim vedno na voljo zabavne risanke, sinhronizirane v slovenščino. Odličen je takrat, ko je domači televizor zaseden ali ko si zaželite točno določene vsebine, lahko pa ga spremljate tudi na primer na domačem vrtu, saj je na voljo tudi na tablici ali mobitelu. Poglejmo si, katere so njegove najbolj priljubljene funkcije:

  • TViN dobro pozna vaše želje in navade
  • TViN vam pomaga izbrati najboljše vsebine za vas. Na njem najdete pregleden TV-spored, obenem pa vam tudi priporoča vaše najljubše vsebine glede na vaše predhodne izbire. Pri iskanju programa lahko izbirate tudi kategorije in tako filtrirate ponudbo (npr. izberete filmski, nacionalni, glasbeni program, risanke, šport …).

  • Poskrbi, da nikoli ne zamudite svoje najljubše serije
  • S TViN-om niste odvisni od TV-sporeda, saj lahko TV-oddaje pogledate za nazaj z možnostjo Ogled nazaj, in to kar do 7 dni, odvisno od vašega paketa. Z enim samim klikom je TV-vsebino mogoče ogledati v celoti, kadarkoli v roku enega tedna. Za oddaje, ki jih ne želite zamuditi, pa si lahko nastavite tudi opomnik, ki ga prejmete prek SMS-a ali e-pošte.

  • Prek TViN-a shranjujte dokumente in jih delite s prijatelji
  • Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko prek TViN-a dostopate vedno in povsod, ko jih potrebujete, na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u, tudi ko niste doma. Prek TViN-a jih preprosto shranite v TViN Shrambo, varen prostor v oblaku, ki vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli. Večina paketov nudi kar 5 GB brezplačnega prostora. Tistim, ki potrebujejo več prostora, pa so na voljo tudi ugodni dodatni zakupi. Vse vsebine, shranjene v TViN Shrambi, lahko delite tudi s prijatelji.

  • Ogled najbolj vročih nogometnih tekem
  • Tudi v sezoni 2017/18 boste lahko vse tekme Prve lige Telekoma Slovenije spremljali prek aplikacije TViN, prav tako pa na programskem mestu 501 televizije Telekoma Slovenije. Na voljo so prenosi v živo in arhiv preteklih tekem, razdeljen po krogih. Prva slovenska nogometna liga Telekom Slovenije je za vse navijače največjih slovenskih klubov ponovno dostopna v celoti.

  • Filmski večer kot v kinu
  • Znotraj aplikacije TViN je tudi DKino, ki največje hollywoodske uspešnice pripelje v udobje vašega doma. Prinaša velik izbor filmov, ki si jih lahko izposodite za 48 ur. Tako si lahko vsa družina za pol cene ene kinovstopnice ogleda najnovejši film ali risanko.

 

Kje dobite aplikacijo TViN za mobilne naprave in kje dostopate do TViN-a na računalniku?

Google Play

Applestore/iTunes

TViN.si

Več informacij o TVIN-u:

O TViN-u

TViN Prijava

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. julij 2017
3555
18. julij 2017
Si ne predstavljate dopusta brez svojih najljubših TV-serij?
iOS, Android