Skupnost Slo-Android pomaga udeležencem natečaja M:Android

Jan Isakovič 24. september 2013
/PublishingImages/Screen-shot-2010-07-23-at-9.24.15.png

V zvezi z natečajem za najboljšo mobilno aplikacijo M:Android smo prejeli kar nekaj prošenj za pomoč pri programiranju ali testiranju aplikacij. Pri zagotavljanju podpore so nam prijazno priskočili na pomoč na strani Slo-Android.si, kjer so odprli posebno temo, namenjeno pomoči skupnosti udeležencem na natečaju.

V temi "Razvijate aplikacijo za natečaj M:Android?"  lahko zaprosite skupnost Slo-Android.si in druge udeležence natečaja M:Android za pomoč - od iskanja drugih članov tima do pomoči pri testiranju aplikacije. Vsa vprašanja o natečaju samem pa lahko zastavite v temi o natečaju M:Android.

Slo-Android.si je skupnost slovenskih uporabnikov in uporabnic Googlovega operacijskega sistema Android ter tistih, ki bodo to še postali. Portal, ki ga mesečno obišče preko 30.000 obiskovalcev, je bil ustanovljen februarja 2009, danes pa beleži že več kot 760 registriranih uporabnikov. Portal je namenjen izmenjavi informacij in medsebojni pomoči med uporabniki in razvijalci programske opreme, odprt pa je tudi za sproščene debate o napravah in programju, povezanim z Androidom.

Vse podatke o natečaju M:Android pa seveda najdete na strani natečaja.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1006
24. september 2013
Skupnost Slo-Android pomaga udeležencem natečaja M:Android