Slaba novica za lastnike mobitelov Galaxy S7 in Galaxy S7 edge

Tehnik 5. julij 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/update-s7-kavcic-jul19-hero.jpg

Verjamemo, da nekateri od vas še uporabljate Samsungova nekdaj paradna mobitela Galaxy S7 in Galaxy S7 edge. Za vse te, ki ju še uporabljate, imamo malce slabšo vest. Kot smo izvedeli na spletni strani SamMobile, mobitela po novem ne bosta več prejemala tako rednih varnostnih posodobitev, kot sta jih doslej.

Mobitela bosta po novem dobila varnostno posodobitev samo še takrat, ko se bo pojavil varnostna težava, ki jo bo treba nujno odpraviti. Torej ni več za pričakovati, da bosta dobila prav pogosto varnostne posodobitve.

 

Mobitela Galaxy S7 sta bila sicer svoj čas vrhunska. Še posebej različica edge, ki ima za razliko od osnovne ukrivljen in hkrati tudi občutno večji zaslon. Je pa ta mobitela, roko na srce, načel zob časa. Težko se namreč danes primerjata s tistimi najboljšimi mobiteli na trgu. Tako po oblikovni plati kot tudi po strojni moči in še čem. Samsung ima ta hip v prodaji kar nekaj mobitelov, ki so naprednejši od njiju. Vrh Samsungove ponudbe ta hip predstavljajo mobiteli Galaxy S10 in Galaxy Note9, ki jih lahko kupite tudi pri nas.

Vir: sammobile.com samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. julij 2019
4723
5. julij 2019
Slaba novica za lastnike mobitelov Galaxy S7 in Galaxy S7 edge
Android