Slavnega lončka za kavo ni več v seriji Igra prestolov

Tehnik 13. maj 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/starbucks-got-kavcic-maj19-hero.jpg

Snovalci izjemno priljubljene serije Igra prestolov so v četrti epizodi osme sezone naredili precej smešno napako (za katero ste morda že izvedeli na družbenih omrežjih). V enem izmed kadrov lahko opazimo, da so na mizi poleg Daenerys pustili plastični lonček za kavo iz sodobnega časa. Gre za napako, saj takšen lonček vsekakor ne paše v svet Igre prestolov.

So se pa pri HBO-ju hitro odzvali in kot poroča spletna stran The Verge so omenjeni lonček digitalno odstranili iz epizode. Če bi si radi ogledali, kako je bil videti kader z lončkom in kako je videti sedaj isti kader brez lončka, se odpravite na spletno stran The Verge.

 

Verjamemo, da gledalci ne bodo zamerili snovalcem serije zaradi napake z lončkom. Se pa zdi, da jim zamerijo nekaj drugegs, in sicer to, da je bila tretja epizoda osme sezone zelo temna. Številni gledalci so se pritoževali, da se je epski boj med živimi in mrtvimi videlo preslabo.

Na tem mestu bi vam radi še sporočili, da imamo pri Telekomu Slovenije akcijsko ponudbo opcije HBO. Več o tem preberite na tej povezavi.

Vira: theverge.com, themoviedb.org.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. maj 2019
4622
13. maj 2019
Slavnega lončka za kavo ni več v seriji Igra prestolov