Slušalke Apple AirPods, tablica Samsung ali iPad za digitalni bon kar v E-trgovini

Tehnik 28. julij 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/DIGI-BONI-TEHNIK-JUL22-hero.jpg

Imaš digitalni bon in želiš nove slušalke ali tablico? Pri nas se ti ni treba drenjati v trgovini in nenehno poizvedovati, ali imamo morda na zalogi Apple AirPods :) Zalogo lahko preveriš kar v E-trgovini in slušalke tam tudi kupiš, seveda tudi z digitalnim bonom.

Digitalni bon v vrednosti 150 EUR lahko unovčite študentje, srednješolci in osnovnošolci zadnje triade. Če ste doma vključeni v program zvestobe, pa lahko slušalke ali tablico kupite tudi na obroke in pri tem porabite še točke zvestobe, tako boste izkoristili še ugodnosti, ki jih nudimo svojim naročnikom, med drugim tudi brezplačno dostavo.

Če še niste, pa se v program zvestobe lahko vključite sedaj, v Mojem Telekomu, in tako prejmete še 200 VALÚ točk, ki jih lahko unovčite v E-trgovini. Seveda lahko v družini bone tudi združite in kupite katero od Samsungovih tablic ali iPad. Če še vedno iščete slušalke Apple, pa so trenutno pri nas na voljo v E-trgovini.

Za pomoč pri odločitvi tokrat izpostavljamo tri odlične izdelke, ki vam bodo v novem šolskem in študijskega letu prišli zelo prav, seveda pa tudi v prostem času :)

Apple AirPods

Applove slušalke upravičeno veljajo za ene najboljših, tako po kakovosti zvoka, kot po tem, kako preprosta in zanesljiva je njihova raba. In to tako z iPhoni, kot tudi s telefoni, računalniki in pametnimi urami drugih proizvajalcev. V E-trgovini Telekoma Slovenije je trenutno na voljo več različic Apple AirPods in to v različnih promocijah. Osnovni model Apple AirPods je v promociji za člane VALÚ kluba na voljo v 24 obrokih po 7 EUR, najnovejša, 3. generacija AirPods z izboljšanim senzorjem zvoka, višjo odpornostjo na vodo in predvsem z daljšim delovanjem baterije pa v 24 obrokih po 8,20 EUR. Na zalogi so tudi najzmogljivejše AirPods Pro, ki jih člani VALÚ kluba lahko dobite na 24 obrokov po 9,90 EUR, ob sklenitvi naročnine pa tudi s 24 obroki po 4,20 EUR. In to preden odštejete ceno digitalnega bona.

kupi

iPad

Applov iPad velja za najboljšo tablico in je idealen tako za gledanje filmov in igranje iger, kot tudi za bolj resno delo, saj podpira cmnožico programske opreme, vključno s priljubljenimi pisarniškimi programi in orodji za delo na daljavo. Za lažje delo lahko po potrebi nanj priključimo tudi brezžično tipkovnico in miško. V E-trgovini Telekoma Slovenije najdete osnovne modele iPad, kot tudi lažje modele iPad Air in napredne iPad Pro, ki lahko v številnih pogledih povsem nadomestijo prenosnik. Tiste, ki iščejo v tablici boljšo prenosnost, se zadnje čase povečini odločajo za Max različice iPhonov, a iPad Mini je še zmeraj na voljo in je prav tako preprosto prenosen, a opazno večji. Vsi iPadi so na voljo v različicah s povezavo WiFi in mobilnimi povezavami, nekateri modeli tudi s 5G.

kupi

Samsung GalaxyTab

Če niste navdušeni nad Applovim ekosistemom, a si vseeno želite odlično tablico za zabavo, igro in delo, potem so Samsungove tablice GalaxyTab odlična rešitev. Podobno kot Apple ima tudi Samsung na voljo paleto izdelkov, od cenovno ugodnih modelov serije A in tistih z oznako Lite, do najzmogljivejših in novejših modelov serije S8, ki prinašajo najnovejšo tehnologijo zaslona OLED, se povezujejo prek omrežja 5G in so na voljo v paketih s torbico in tipkovnico. Oglejte si podrobnosti ponudbe v E-trgovini Telekoma Slovenije in izberite pravo tablico za svoje potrebe.

kupi

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
28. julij 2022
5967
28. julij 2022
Slušalke Apple AirPods, tablica Samsung ali iPad za digitalni bon kar v E-trgovini