Slušalke, ki vam jih priporočamo

Tehnik 31. januar 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/hero-slika-kavcic-jan20-hero.jpg

Želite zamenjati svoje stare slušalke z novimi? Ali slušalk sploh še nimate in jih želite kupiti? Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo pestro paleto slušalk in verjamemo, da lahko v naši ponudbi najdete primerne zase. Spodaj smo izpostavili pet slušalk iz naše aktualne ponudbe, ki vam jih še posebej priporočamo.

Pri nas lahko sicer kupite slušalke številnih proizvajalcev. Kupite lahko tako Applove kot Samsungove, pa SBS-ove … Kupite lahko tudi različne tipe slušalk. Takšne z mikrofonom, miniaturne brezžične, ki gredo v uho … Našo celotno ponudbo slušalk si lahko ogledate na tem, tem in tem spletnem naslovu.

Slušalke bluetooth Earbud Defunc TRUE

Morda za švedsko podjetje Defunc še niste slišali. A to podjetje izdeluje dobre slušalke. Defunc ima ta hip v prodaji sila zanimive brezžične slušalke TRUE, ki se jih vstavi v uho. Gre za slušalke, ki so cenovno precej dostopne in hkrati tudi kakovostne.

 

Slušalke Defunc TRUE se ponašajo z atraktivno zunanjostjo in dobrim zvokom. Pri Telekomu Slovenije jih prodajamo v črni in zlati barvi.

Škatlica slušalk Defunc TRUE se lahko uporabi tudi kot PowerBank. Možno je namreč napolniti tudi določene pametne mobitele.

Naglavne slušalke bluetooth Defunc BT PLUS

Priporočamo še ene slušalke omenjenega proizvajalca Defunc, in sicer model BT PLUS. Te slušalke so prav tako brezžične, tako kot model TRUE, a so naglavne.

 

Slušalke Defunc BT PLUS nudijo dobro uravnotežen zvok HiFi. Verjamemo, da nad njihovim zvokom ne boste razočarani, kljub temu, da so cenovno zelo ugodne (trenutno ceno si lahko ogledate na naši spletni strani).

Slušalke Defunc BT PLUS imajo atraktiven dizajn, kar je še kako dobrodošlo pri slušalkah. Imajo tudi več gumbov na zunanjem delu. Ti omogočajo hitro spreminjanje jakosti glasnosti in skladb. Tudi Defunc BT PLUS prodajamo v črni in zlati barvi.

Slušalke bluetooth SBS TWS Music Hero

Če bi radi prišli za malo denarja do brezžičnih slušalk, ki se jih vstavi v uho, vam priporočamo, da kupite SBS-ove TWS Music Hero. Slednje dobite za še manj denarja kot Defunc TRUE.

 

Seveda od slušalk TWS Music Hero ne smete pričakovati maksimalno kakovostnega zvoka. Te slušalke so vendarle nižjega cenovnega ranga. Vseeno pa ponujajo zelo solidno zvokovno izkušnjo. Pa tudi videti niso slabo.

Slušalke bluetooth Huawei FreeBuds 3

Če želite vrhunske brezžične slušalke, potem vam priporočamo Huaweijeve FreeBuds 3. Te slušalke so sicer nekoliko dražje, toda po našem mnenju je vredno plačati zanje višjo ceno.

 

Slušalke Huawei FreeBuds 3 nudijo vrhunski zvok. Ponašajo se z aktivnim odpravljanjem šumov iz okolice. To je vsekakor še kako dobrodošla funkcionalnost pri slušalkah. FreeBuds 3 prihajajo s priročno in zelo estetsko okroglo polnilno škatlico. Tudi slušalkam, kar se tiče estetike, ne moremo očitati ničesar.

Slušalke bluetooth JBL UA Sport Pivot

Za konec priporočamo še slušalke bluetooth UA Sport Pivot podjetja JBL. Gre za odlične slušalke, ki so lahko dobra izbira za športne navdušence.

 

Slušalke JBL UA Sport Pivot imajo nekoliko drugačno obliko kot prej omenjene. Kljub temu pa se odlično prilegajo. Pohvalijo se lahko z zelo solidnim zvokom in povečano odpornostjo po standardu IPX7.

Slušalke JBL UA Sport se polnijo dve uri. Ob enem polnjenju jih lahko uporabljate do devet ur.

Vsekakor vam priporočamo, da si na našem spletnem mestu ogledate celotno ponudbo slušalk. V njej boste našli kar nekaj zanimivih modelov. Morda tudi takšnega, ki vam bo še bolj všeč od vseh zgoraj priporočenih.

Vir:Telekom.si


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. januar 2020
5014
31. januar 2020
Slušalke, ki vam jih priporočamo