Sony odpovedal igričarski dogodek

Tehnik 3. junij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/PS5-kavcic-jun20-hero.jpg

Sony je 4. junija načrtoval poseben dogodek, na katerem bi nam, kot je razumeti, pokazal prihajajoče igre za konzolo PlayStation 5 (na fotografijah je PlayStation 4 Pro). A tega dogodka ne bo, saj ga je japonski tehnološki gigant odpovedal.

Razlog za odpoved dogodka tiči v nedavnem uboju temnopoltega Američana s strani policista. Sony se je v zapisu na Twitterju postavil na stran temnopolte skupnosti. V podjetju tudi menijo, da sedaj ni čas za praznovanje. Kar bi prikazovanje iger za PS5 na nek način bilo.

 

Kdaj točno bo sedaj Sony dogodek izpeljal, ne vemo. Upamo, da kmalu za tem, ko se bodo razmere v ZDA umirile. Odpovedani dogodek bi igričarji lahko spremljali na Twitchu in YouTubu. Verjamemo, da ga bodo tam lahko tudi, ko se bo res odvijal.

PlayStation 5 lahko pričakujemo v trgovinah proti koncu letošnjega leta. Če se vam nanj ne ljubi čakati in bi radi že sedaj kupili zmogljivo igralno konzolo, lahko pri nas kupite PlayStation 4 Pro oziroma kakšno drugo zmogljivo konzolo. Verjamemo, da bomo imeli v ponudbi tudi PlayStation 5, ko bo v prodaji.

Viri: Twitter.com, Blog.playstation.com, Telekom.si


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. junij 2020
5212
3. junij 2020
Sony odpovedal igričarski dogodek