Spomladi lahko pričakujemo prepogljivi mobitel Galaxy Z Flip 2

Tehnik 2. november 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxyzflip2-kavcic-nov20-hero.jpg

Prepogljivi mobiteli so danes še vedno redkost, zato številni uporabniki komaj čakajo, da se na trgu pojavi nov. No, Samsung bi utegnil svojega novega predstaviti čez nekaj mesecev.

Vse bolj znani tviteraš Ross Young, ki velja za dober vir informacij, je v enem svojih novih tvitov razkril, da bo spomladi predstavljen Z Flip 2 (Galaxy Z Flip 2).

Young je v tvitu tudi zapisal, da je impresioniran nad nadgradnjami, ki jih bo Z Flip 2 dobil. Očitno bo torej ta mobitel občutno naprednejši od svojega predhodnika Galaxyja Z Flip (na fotografijah v tem članku), ki ga sicer lahko kupite tudi pri nas.

 

Samsung je svoj zadnji prepogljivi mobitel predstavil v avgustu. Takrat je predstavil model Galaxy Z Fold2, ki je prav tako na voljo tudi pri nas. Galaxy Z Fold2 je Samsungov najnaprednejši prepogljivi mobitel, tako da bi prav lahko bil idealen za vas, če želite vrhunski prepogljivi mobitel.

V javnosti se sicer omenja, da bo Samsung še pred marcem, natančneje zgodaj januarja, predstavil serijo Galaxy S21. Čeprav - če prav razumemo Younga – bi bila lahko ta predstavljena celo še prej – decembra. Vsaj eden od mobitelov te serije.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. november 2020
5438
30. april 2021
Spomladi lahko pričakujemo prepogljivi mobitel Galaxy Z Flip 2