Spremljaj Svetovno prvenstvo preko mobilnih aplikacij

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/world-droid-cup-640.jpg

Svetovno prvenstvo v nogometu je že v polnem razmahu in ker vem, koliko nogometnih navdušencev obstaja v Sloveniji, sem se odločil, da vam povem kako ga najlažje spremljate kar preko mobitela. Predstavil bom aplikacije za Android, iPhone in BlackBerry platformo. Pri vsakem bom izpostavil eno, seveda jih je pa več in lahko v komentarje napišeš katero uporabljaš ti.

Android: World DroidCup

Aplikacija World DroidCup je odlična aplikacija za spremljanje Svetovnega prvenstva v nogometu prek Android mobitela. Takoj, ko jo odpremo, se nam pojavi meni s podatki o skupinah, kdaj bodo tekme, kaj se dogaja "v živo" med tekmo, novice, ekipe (s slikicami nogometašev), kdo je dal gol in o stadionih na katerih se igra. Podatki so podani pregledno in osveženi redno s spletne strani fifa.com.

Aplikacijo World DroidCup si lahko brezplačno snameš iz Google Marketa ali pa poskeniraš tole kodo z Barcode Scannerjem:

iPhone: ESPN 2010 FIFA World Cup

S to aplikacijo boste iPhone uporabniki dobili vse podatke o Svetovnem prvenstvu, ki jih potrebujete. ESPN 2010 FIFA World Cup posrkbi da imate vedno osvežen seznam kdaj se bo odvijala kakšna tekma. Izberete si lahko tudi svoje priljubljene ekipe in s tem ne zamudite ničesar. Vsebuje tudi celotne biografije in fotografije vseh igralcev iz 32 ekip, tako da boste natančno vedeli kdo igra. Najbolj vneti navijači bodo še posebej cenili zgodovino svetovnega prvenstva, ki sega vse do leta 1930.

Aplikacija ESPN 2010 FIFA World Cup je na voljo v AppStore-u.

BlackBerry: South Africa on BlackBerry

BlackBerry ponudba aplikacij za Svetovno prvenstvo v nogometu je žal malo bolj omejena, vendar sem vseeno izbrskal eno brezplačno in sicer South Africa on BlackBerry. Tudi BlackBerry uporabniki boste prek te aplikacije lahko v živo spremljali vso trenutno dogajanje na SP-ju. Lahko si celo nastavite, da vas aplikacija opozarja z utripanjem LED lučke, ko se zgodi kaj pomembnega.

South Africa on BlackBerry je na voljo zastonj preko BlackBerry App World trgovine.

Vse platforme: Mobilna TV

Seveda je pa še zmeraj najboljše gledati tekmo v živo in če ni TVja kje blizu, si pomagaj kar s svojim telefonom prek Mobilne TV. ;)

Katere aplikacije pa uporabljaš ti za spremljanje Svetovnega prvenstva v nogometu? ;)
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
642
24. september 2013
Spremljaj Svetovno prvenstvo preko mobilnih aplikacij
Android