Spremljajte veliki dogodek Samsunga: danes bo razkril svoj novi mobitel, ki obeta velike stvari

Nina Križaj 22. avgust 2017
/PublishingImages/unpacked_stream_hero.jpg

Prišel je težko pričakovani čas, ki ga nestrpno čakajo vsi pristaši znamke Samsung in tehnologije nasploh. Danes, 23. avgusta, se bo namreč v New Yorku na prestižni lokaciji zgodil veliki dogodek, na katerem Samsung vsako leto premika meje tehnologije in javnost navdušuje s svojimi pametnimi napravami.

Odštevajte skupaj z nami!

Na Tehniku bomo dogodek spremljali z budnim očesom in skupaj s Samsungom »razpakirali« njihovo novo pametno napravo. Vabljeni, da se nam pridružite, ter ste tudi vi med prvimi, ki bodo uzrli novi Samsungov paradni mobitel. Kje in kdaj? V tem članku, danes​, ob 17. uri, ko bomo predstavitveni dogodek Unpacked prenašali v živo ​tu​:​

 

Letos je Samsung že navduševal z mobiteloma Galaxy S8 in Galaxy S8 Plus

Pri Samsungu dobro vedo, kako se dela ekskluziva, kar se glede na njihove napredne naprave tudi spodobi. Tako je dogodek Unpacked skozi leta postal že tradicionalen in poteka že vse od leta 2011. Letos se je zgodil že v marcu, kjer je južnokorejski tehnološki velikan predstavil dva pametna mobitela Galaxy S8 in Galaxy S8 Plus ter nekaj drugih tehnoloških novosti, ki v svetu tehnologije napovedujejo nove velike korake naprej.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. avgust 2017
3611
23. avgust 2017
Spremljajte veliki dogodek Samsunga: danes bo razkril svoj novi mobitel, ki obeta velike stvari
Android