Novoletne zaobljube – ste iz pravega testa, da jih boste tudi uresničili?

Tehnik 17. januar 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/zaobljube20-anzic-jan20-hero.jpg

Marsikdo med nami morda ta hip še trdno verjame, da letos bo pa res drugače, prvi pa že lovijo sapo in se pretepajo s slabo vestjo, ker že počasi obupujejo, še preden so pošteno zavihali rokave. Med najpogostejšimi zaobljubami so: shujšal(a) bom, več bom telovadil(a), udeležil(a) se bom maratona, manj bom jedel/jedla, užival(a) bom bolj zdravo hrano.

Seznam je sicer dolg kot prvi delovni ponedeljek po dolgih praznikih. Da se bodo zaobljube tudi uresničile, smo za vas izbrali nekaj pripomočkov, ki vas bodo pri tej nameri podprli.

Tunturi fitnes naprava HG60

Vse v enem, bi lahko povzeli, kaj nam ta večfunkcijska naprava nudi. Z njo boste okrepili hrbet, roke, triceps, prsa, noge, ramena in trebuh. Naprava je pravi transformator, zdaj delate vaje za hrbet, v naslednjem hipu že krepite stegenske mišice. Najbolje od vsega pa je, da vam ni treba nikamor od doma, ni vam treba plačevati za fitnes in delali boste na kakovostni napravi, ki ima večji upor kot profesionalne fitnes naprave nižjega cenovnega razreda.

SBS pametna kolebnica (TESPORTSKIPROPE)

Nas je navdušila! Že res, da za gibanje zadostuje tudi povsem običajna, vendar če ste vsaj malo mahnjeni na tehnologijo, vam bo ta zelo všeč. Šteje skoke, čas, hitrost in porabljene kalorije. Oglejte si predstavitveni video!Oglejte si predstavitveni video!

Tunturi obtežilne manšete

Ne glede na to, ali se odločite za hitro hojo, izberete vaje za moč, step aerobiko ali pilates, z obtežilnimi manšetami dodatno obremenite telo. To bo okrepilo mišice in pokurilo več kalorij. Manšete si lahko namestite na zapestja in gležnje.

NAIPO masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC

Žal se premalo poudarja pomen razbremenitve mišic po vadbi. V glavnem jih le krepimo, obremenjujemo, pozabljamo pa na razbremenitev. Nemalokrat to vodi v vnetja, včasih botruje tudi poškodbam. Ker noge lahko sami zmasiramo, se za razbremenitev vratnih in ramenskih mišic (ne le po vadbi, tudi zaradi prisilne drže pri pisarniškem delu!) prav ponuja ta masažna naprava. Izberete si za vas ustrezno hitrost in gretje, osem globoko prodirajočih shiatsu vozlišč pa bo z gnetenjem razbremenilo strukture mišic in ligamentov.

Nokia pametna tehtnica Body Cardio Full Body Composition WiFi Scale

Da pa boste ves vloženi čas, trud in preliti znoj pretopili v rezultat, je tu pametna tehtnica. Ta spremlja vašo težo, napredek, delež telesne maščobe, vode, mišično in kostno maso. Withings Body Cardio je sistem, ki pokaže vaše zdravje srca in ožilja z matriko Pulse Wave Velocity, ki jo poznamo iz bolnišnic. Vse, kar še potrebujete, je, da si prenesete brezplačno aplikacijo Health Mate, ki vam bo pomagala pri doseganju zastavljenih ciljev.

 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. januar 2020
4994
19. januar 2020
Novoletne zaobljube – ste iz pravega testa, da jih boste tudi uresničili?