Številne informacije o težko pričakovanem iPhonu 7

Tehnik 3. marec 2016
/PublishingImages/iPhone7-nove-info-hero.jpg

Spletna stran Mac Otakara je objavila zanimiv članek, v katerem navaja številne informacije v zvezi s težko pričakovanim mobitelom iPhone 7. Slednjega sicer lahko pričakujemo v prodaji šele čez pol leta, tako da je informacije iz omenjenega članka potrebno jemati z nekaj rezerve.

Spletna stran Mac Otakara pravi, da bo iPhone 7 v širino in dolžino enako velik, kot je iPhone 6s (na slikah), imel pa naj bi tanjši zaslon kot iPhone 6s. To bi lahko pomenilo, da bo nekoliko tanjši. Pri iPhonu 7 naj bi manjkal 3,5-milimetrski vhod za slušalke.

Mac Otakara pravi, da bo zadnja kamera pri iPhonu 7 poravnana z ohišjem (zadnja kamera pri iPhonu 6s je nekoliko izbočena). Pravi še, da Applov novinec ne bo vodoodporen in, da bi lahko imel stereo zvočnike. Bomo videli kaj od naštetega se bo na koncu dejansko uresničilo.

 

Apple nam bo sicer že v kratkem predstavil nov iPhone. Kot nekateri verjetno že veste, bo na posebnem predstavitvenem dogodku, ki naj bi se odvijal marca, predstavil manjši, 4-palčni iPhone 5se, o katerem smo že večkrat pisali. Poleg iPhona 5se lahko na omenjenem dogodku pričakujemo tudi novo tablico iPad. O Applovem marčevskem dogodku bomo na Tehniku seveda poročali, zato nas spremljajte.

Vira: macrumors.com, macotakara.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. marec 2016
2880
3. marec 2016
Številne informacije o težko pričakovanem iPhonu 7