Številne ugodnosti, več kot 800 izdelkov – izkoristi digitalni bon pri nas

Tehnik 17. junij 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/digitalni-boni-tehnik-jun22-hero.jpg

Z digitalnimi boni v vrednosti 150 EUR lahko pri nas izbirate med 800 izdelki, a ponudbo bomo še dopolnjevali, zato nas redno spremljajte. Digitalni bon lahko osnovnošolci zadnje triade, srednješolci in študentje unovčite od 15. junija naprej, povpraševanje pa lahko oddate že danes, nato te pokličemo ter skupaj uredimo nakup.

Kaj lahko kupim z digitalnimi boni?

V ponudbi lahko izbiraš med množico izdelkov, ki smo jih razdelili v kategorije za lažjo orientacijo po ponudbi. Pri nas najdeš vse od prenosnih računalnikov, kot sta lahek in zmogljiv HP 15s-eq1013nm in Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 z Dolby Audio za kristalno čist zvok, do kompletov, kot je PCX Komplet EXACT 27983, zmogljiv namizni računalnik z ukrivljenim Samsungovim monitorjem za boljšo filmsko ali igralno izkušnjo.

Ne manjkajo niti odlične slušalke Apple AirPods Pro 2021, za tiste, ki se radi sprostite ob igranju iger, pa so na voljo slušalke JBL Quantom 600, ustvarjene prav za tovrstno preživljanje prostega časa. Če za odklop v igranju iger potrebuješ cel komplet, preveri Trust Gaming set s tipkovnico, slušalkami in miško, za zahtevno igranje iger pa med drugim priporočamo igričarski računalnik, kot je na primer Anni Gamer Wildfire.

V ponudbi so tudi tiskalniki, med njimi denimo HP Smart Tank 790, primeren za uporabo doma, miške, tipkovnice, spletne kamere, in odlični monitorji, kot je eden vodilnih ukrivljenih monitorjev Samsung C27T550FDRXEN. Če ne potrebuješ računalnika, ampak iščeš tablico, potem preveri Apple iPad Air in Lenovo Tab M10 HD. Celotno ponudbo najdeš v E-trgovini v kategoriji Digitalni boni.

Če si za nakup že nekaj privarčeval/a, potem lahko bon morda izkoristiš za nakup izdelkov iz nekoliko višjega kakovostnega in cenovnega razreda, saj ga samo dodaš k prihrankom. Pri večjih nakupih lahko bone združite znotraj družine in nabavite skupno računalniško opremo, na primer družinski namizni računalnik ali katero od zgoraj omenjenih tablic. Seveda lahko bon porabiš tudi za manjše nakupe, osvežitev računalniške opreme ali nakup računalniških dodatkov, npr. zgoraj omenjenih slušalk.

Kje lahko nakupujem z digitalnimi boni?

Digitalni bon lahko unovčiš pri nakupu na naših prodajnih mestih, pri nakupu prek kontaktnega centra in v E-trgovini, ob tem pa ne pozabi, da je ob vezavi in porabi digitalnega bona možen tudi nakup na obroke. Če boš kupil/a izdelek dražji od 150 EUR, ob plačilu unovči bon, preostanek pa lahko poravnaš v enkratnem znesku ali na obroke. Izdelke lahko torej kupiš po redni ceni, bon lahko porabiš ob nakupu izdelka z vezavo ali ob nakupu izdelka v ponudbi programa zvestobe, če torej porabiš točke zvestobe.

Digitalne bone lahko porabiš pri nas ne glede na to pri katerem operaterju imaš komunikacijske storitve. Pobrskaj po naši izdatni ponudbi, morda najdeš kaj zase že med najbolj priljubljenimi prodajnimi izdelki.

Digitalni boni pri nas, ugodnosti za vas

Poleg nakupa na obroke, brezplačne dostave in brezplačne spremembe mobilnega ali fiksnega paketa v času koriščenja bonov, ob nakupu ponujamo tudi kopico drugih ugodnosti. Dragocene naprave je nedvomno dobro zavarovati, zato ob nakupu z vezavo nudimo možnost zavarovanja naprave z dvema mesecema brezplačnega zavarovanja. Vedno več je tudi nevarnosti na spletu, tako smo samo v preteklem mesecu s pomočjo storitve Varen splet preprečili več kot 650.000 napadov, zato ob prvi registraciji za dva meseca nudimo brezplačno storitve Varen splet. Ugodnosti pa še ni konec, saj bomo vsem naročnikom fiksnih paketov na optičnem priključku, ki si bodo po 15. juniju dvignili hitrost interneta na 1 Gb/s, višjo hitrost zagotavljali brezplačno za eno leto.

kupi


Kaj pa digitalni boni za upokojence?

Digitalni boni so na voljo tudi za upokojence oz. starejše od 55 let, a se morate naprej udeležiti brezplačnega digitalnega tečaja. Več o tem na spletnih straneh Vlade RS.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
17. junij 2022
5940
20. junij 2022
Številne ugodnosti, več kot 800 izdelkov – izkoristi digitalni bon pri nas